Reprezentace

Národní tým do 20ti let v generálce před MS porazil Hradec

Chrudim – Závěrečná příprava před MSJ vrcholí a tým ČR do 20ti let, který se připravuje před odjezdem do Itálie v Chrudimi si k poslednímu možnému utkání pozval extraligovým tým HBC Autosklo H.A.K. Hradec Králové.

Oboustranně velmi slušně sehrané utkání skončilo výhrou národního týmu 2:0 (2:0,0:0,0:0). Branky za tým ČR vstřelili Pospíšil a Kruček. Do utkání se zapojili všichni hráči, kteří měli první příležitost vyzkoušet si vše co jim trenéři naordinovali nejen v průběhu tréninkových jednotek.

"Rádi bychom poděkovali extraligovým hráčům a vedení týmu Hradce, že nám umožnili sehrát velmi kvalitní zápas," uvedl pro hokejbal.cz manažer reprezentace Vladimír Papranec.

Sestava týmu ČR:
Klepáč (od 23.min. Lassek) - Chowaniec, Raab, Tomiczek, Jílek, Matyáš, Filip, Kavalír, Málek - Tvarůžek, Nedvěd, Rippl, Procházka, Pospíšil, Hladký, Kruček, Hudeček, Tesař, Plzák, Šilínek, Minařík. L.Gerlich odchytal polovinu utkání za tým Hradce.

Realizační tým: J.Christ, hl.trenér. P.Tlapák, asistent trenéra. V.Papranec, manažer týmu.T.Ruda, vedoucí týmu. D.Papranec, kustod.

K závěrečné přípravě řekli:

Manažer týmu V.Papranec: "Realizačnímu týmu se podařilo zajistit ideální podmínky k závěrečné přípravě před MS. Sportoviště města Chrudimi nám dalo k dispozici ZS, včetně přilehlých prostor městského akvaparku. Vyzdvihnout také musíme stravování zajištěné restaurací Sport a ubytování v Relax centru, které nám bylo poskytnuto za výhodných podmínek."

Hl.trenér J.Christ: "Úkolem srazu bylo dopracovat složení jednotlivých formací, vtisknout mužstvu herní styl a nacvičit přesilové hry a oslabení. Všichni hráči přistupovali maximálně zodpovědně ke všem úkolům, které jsme na ně kladli. Nálada v týmu je bojovaná a celý tým je odhodlán udělat vše pro úspěch".