Reprezentace

Reprezentace do osmnácti let se představí na únorovém SHM Cupu

Na turnaji pořádaném pražským hokejbalovým svazem se v únoru představí širší reprezentační výběr hokejbalistů do 18 let, který se připravuje na čtvrté mistrovství Evropy. Po soustředění v Mostě z poloviny prosince, se adepti reprezentačního dresu sejdou před začátkem jarní části sezony v Praze.

HM Cup patří mezi tradičně dobře obsazené předsezonní turnaje a pravidelně se jej účastní mužstva z extraligy a národních lig dospělých. Hlavní trenér Tomáš Macko širší výběr zúžil a pozval na první herní prověrku 29 hráčů. Druhé reprezentační soustředění začne v pátek 11. února a skončí v neděli 13. února.

Nominace:
Brankáři: Gerlich (Kert Park Praha), Pavlíček (HBC Karviná), Soukup (Pento Most), Šimara (HBC Vsetín)

Obránci: Burýšek, Soudil (oba Ďáblové Praha), Kovář M., Kubíček (oba Letohrad), Nedbal (HBC MD Krupka), Pospíšil (HBC Rakovník), Raab (SHC Opava), Selinger (Pedagog Č. Budějovice), Tuček (Kert Park Praha), Valenta (Pento Most)

Útočníci: Baránek, Zimek, Hladký (všichni HBC Vsetín), Šnek, Pavlíček (oba Sokol Poruba), Borkovec (ECKG Kladno), Cafourek (SK Jihlava), Fúrik (Spartak Letohrad), Hájek (Ďáblové Praha), Juříček (Falcon Ostrava), Majer (Snack Dobřany), Markvart (Škoda Plzeň), Martinovič (Kert Park Praha), Okruhlica (SHC Opava), Winter (Tygři M. Boleslav).