Reprezentace

Cesta do finále opět přes Slovensko?

Česká reprezentace dnes na Mistrovství světa odehraje zápas se Slovenskem. Na začátku MS si pořadatelé přáli, aby toto utkání bylo finále. Bohužel, po nečekané prohře Čechů s Portugalskem a postupu až z 3.místa ze skupiny, se stalo, že utkání Česko - Slovensko je semifinálové.

Nevadí, Češi si na Slováky věří a rádi by navázali na předchozí dvě finálové účasti. Tehdy bylo pokaždé našim soupeřem Slovensko a pokaždé to byla cesta do finále. Věříme tu všichni, že si spoustu českých fanoušků najde cestu do Bratislavy a přijedou nás podpořit !!

Letošní rok je v českém hokejbalu ve znamení hattricků. Kladno potřetí vyhrálo Extraligu, Hradec Králové zase potřetí za sebou Český pohár. V cestě za dalším, nejhodnotnějším hattricku stojí jediné - porazit dnes Slovensko a potřetí v řadě postoupit do finále Mistrovství světa.

Semifinálový zápas začíná úderem osmnácté hodiny a dá se čekat, že bude před velmi slušně zaplněnou halou. „Bude to těžký souboj, ale my do něj nejdeme jako favorité a na nás není takový tlak. Velká návštěva nám může jen pomoc, doufám, že dorazí nás podpořit i čeští fanoušci,“ říká před semifinálovým duelem kapitán Petr Novák.

Sestava České republiky:
Heczko (Jirotka)
Pospíšil, Tyburec - Bacovský, Novák, Kubeš
Rejthar, Příhoda - Trčka, Wróbel,Hudeček
Růžička, Kudela - Kruček, Roušal, Kejř
Hrabica, Chmel M. - Kypet, Chmel P., Bílý
Honický, Trčka

Zápas budete moci sledovat živě na online.hokejbal.cz, huste.tv, Eurosport 2 a STV3.