Reprezentace

Lodní deník, den 6

Dnes jsme si zalaborovali se zraněními, proběhla dovednostní soutěž, navštívili jsme vlastní varieté a Honzové měli svátek...

Hrajeme už čtvrtý den v řadě a to je znát. Trkyho třísla do hry určitě nepustí, nejistá byla i účast Tomí Rejthara – oba tak vynechali dopolední rozcvičku, která byla opepřená vydařeným závěrem.

Cvičení se prováděla ve dvojicích, do kterých se hráči spárovali bez vědomí toho, že na konci podstoupí tyto dvojičky soutěž v žebráčcích/nožičkách s fotbalovým míčem – nedalo se tak dopředu taktizovat s fotbalovým talentem.

Zejména zajímavá ale byla odměna pro týmy, které v součtu výkonů svých dvou členů skončí na posledních třech místech – vystoupí pro své spoluhráče jako speciální hosté od půl jedné v kabině v rámci netradičního hudebního varieté.

Už od začátku byla velkými favority dvojka Růža – Pospa, zcela nečekanou konkurenci jim však vytvořil tandem Tyburec – Bacovský, kteří DOHROMADY složili nepřekonatelnou sumu SEDMI doteků s míčem! Na druhém místě skončili již zmiňovaní Růža s Pospou (na 6 žebráčků naběháno asi 300 metrů), kteří těsně překonali dvacet a na třetím Michal „Čuk“ Hnízdil a Lukáš „Arnošt“ Heczko s celkovým součtem 38.

Týba a Báca mírně podcenili přípravu (vypískáni, politi) a napoprvé je strčilz do kapsy jak „Hej mistře basu“ Růži a Pospy, tak i vypalovačka od Orlíku od třetí zmiňované dvojice. Týba s Bácou si naštěstí napravili reputaci následným tanečním vystoupením na C’est La Vie od Karla Gotta.

Jelikož při varieté bylo povoleno natáčet, videa dříve či později jistojistě vytečou na YouTube ;-)

Bedlivě byl dnes sledovaný také kalendář – v týmu je totiž hned několik Honzíků, včetně podkladníka, takže se mančaft-kasa zase o něco nafoukla. Nejvíc do ní přispěl právě sám pokladník, který byl navíc večer vyhlášen nejlepším hráčem zápasu.

A teď jdeme s klídkem spát, protože nás nic netlačí. Jak jsme dnes totiž slyšeli mnohokrát, tak proti famóznímu Slovensku nemáme vůbec žádnou šanci – takže nemá cenu si dělat stres, no ne? Od toho tu možná zítra bude jiný tým :-P