Reprezentace

Lodní deník, díl 3

Třetí den mistrovství se mezi námi objevila neznámá tvář, znepřístupnili jsme si šatnu, přijali do týmu maséra a užili si paradní mač s Kanadou, která by teď měla mít respekt...

Holky doslova roznesly Rakousko, do Bratislavy dorazila i repre U18. A diváci zhlédli prozatím jasně nejzajímavější utkání mistrovství, náš souboj s Kanadou.

Ráno třetího dne nám zpestřila přítomnost nového hráče - vyšel z pokoje, na kterém bydlí Růža a extrémně zarostlý Honza Bacovský. Zabralo to celou noc intenzivního holení, ale Báca vypadá jako kluk z plakátu.

Vydatná snídaně už je klasickou součástí našeho dne. Po nabrání energie jsme se přesunuli opět k Těhelnému poli a dali si klidnou rozcvičku. Kolem hřiště se pomalu rozběhával i Kypča, který má od duelu s Němci klidový režim kvůli pochroumanému kolenu.

V době oběda jsme po příchodu na zimák měli radost - díky bezchybné komunikaci si blíže nespecifikovaní jedinci zabouchli uvnitř v kabině jediné klíče od dveří. Přístup k veškerému vybavení nám tak poskytl až vstřícný správce haly, který jen s úsměvem kroutil hlavou, že se to občas stává prý jenom mládeži...

Po obědě jsme v Bille koupili ještě jeden kopací míč, aby se fotbalový talent mužstva mohl projevit u baga dvojnásobně ve stejnou chvíli.

Před zápasem se k nám připojil nový masér/fyzioterapeut Zdeno a hned si vzal do parády všechny bolístky, které někoho sužovaly. To vše před očekávaným utkání s Kanadou.

Ze zápasu otřesený Honza Bílý se už uložil ke spánku, společnost mu na pokoji pro dnešní noc dělá Pája Kubeš. White se z toho do rána vyspí, je to chlapák.

Dnešek nám hlavně ukázal, že strach z Kanady není potřeba, že máme lepší tým, lepší partu a že ani nepřízeň sudích nás nerozhodí. Děkujeme všem, kdo nám fandili - snad to tak bude i dál. Zítra čau ;-)