Reprezentace

První překážkou je Německo

Po dvou letech je tu znovu světový šampionát, který letos hostí Slovenské hlavní město Bratislava na nádherném stánku jménem stadion Ondreje Nepely. K prvnímu utkání nastoupí česká reprezentace už dnes od 13:00 v zápase s Německem.

Obhájci mistrovského triumfu přijeli do Bratislavy jako největší favorité. „Ti hráči co tu jsou vědí o co se hraje, šampionát z před dvou let je už pryč, musíme se soustředit na současnost“, říká obránce Tomáš Rejthar. V tomto mu přitakávají i další hráči.

Němci jsou na šampionátu nováčky a hned jsou v A-Poolu, co od nich čekat? „Němci budou chtít hlavně bránit a budou čekat na brejky. Bylo by dobře jim dát rychlé góly a pak kontrolovat zápas, to musí být náš cíl,“ dodává Rejthar.

Reprezentace se s Němci utkala v jediném přípravném utkání před MS. „ Výsledek byl, takový jaký byl, ale dá se očekávat, že přijedou s něčím jiným.“ Řekl na adresu soupeře hradecký sniper a Hokejbalista roku 2010 Jan Bacovský. V tom, že Němci přijedou s něčím jiným se shoduje i s trenérem Drahomírem Kadlecem, který prozradil, že neví, co od Němců má čekat.

Jak tedy zápas s Německem dopadne, bude se opakovat zápas ze Světlé či nikoliv? To budete moci sledovat na serveru onlajny .cz od 13:00, kdy duel začíná.