Reprezentace

Tak a jsme tady aneb pár slov než vše začne...

MS 2011 - Reprezentační tým včera odpoledne dorazil do Bratislavy vlakem, což už bylo otestováno při cestě na přátelská utkání do Nitry. Společně s týmem se do dějiště šampionátu přesunul i tzv. „servisní tým“, který dovezl zbytek materiálu pro výpravu a redaktora Radiožurnálu Petra Kadeřábka

Po akreditaci proběhla i prohlídka haly respektive všech tří hal, kde ještě probíhala pokládka povrchu a dle slov průvodce se dolaďovali drobnosti. Skvělého průvodce našla výprava v osobě pana Radiožurnál, tj. Petra Kadeřábka, který tady byl při MS v hokeji a má tak dokonalý přehled, kde co je či s drobnou úpravou bylo. Po návratu na hotel jsme kompletní, dorazil zbytek našeho mediálně servisního teamu, který doplnila trojice Tomáš Jílek, Vítek Pražan, Roman Ondráček – ano samozřejmně pánové ze sportovní redakce České televize.

Jsme komplet a tak můžeme začít. S chutí do práce - na Radiožurnálu už běží první upoutávka přímo z Bratislavy na zahajovací utkání s Německem. Přidá se v průběhu dne i Rádio Hey! a další mediální trojlístek z eSports už v těchto chvílích vyzpovídává hráče na hotelu Echo. Můžete se tak už během dopoledne těšit na první zážitky hráčů a další zprávy z dějiště MS. Dolaďují se také poslední drobnůstky ke spuštění textových online přenosů přímo na HOKEJBAL.CZ.

Co nás čeká dnes:

• Trénink před utkáním
• 13:00 - utkání s Německem
• Dorazí tým žen
• 15:30 - Slavnostní zahájení MS
• 18:30 - zápas žen s Maďarskem

A hromada další práce o kterou se s Vámi budeme dělit ve všech mediích našich partnerů, ale především na hokejbal.cz