Reprezentace

Lístky na MS do Bratislavy v prodeji!

MS 2011 - Světový šampionát v Bratislavě, na kterém bude český tým obhajovat své zlaté medaile z posledního šampionátu v Plzni. Vstupenky se začali prodávat na začátku měsíce března a pokud přemýšlíte, že byste se jeli na Slovensko podívat, neváhejte! Vstupenky totiž mizí velice rychle.

Vstupenky na šampionát se začali prodávat zhruba od 4. března, jelikož plánované spuštění prvního nevyšlo, kvůli dodatečnému předělávání rozpisu turnaje. Na červnové mistrovství zavítá rekordních 29 mužstev v A-poolu i B-poolu bude hrát po 10 týmech, v ženském pavouku se bude o titul bít taktéž 10 týmů.

Světový šampionát bude hostit nově zrekonstruovaná hala - Ondrej Nepela Arena pro 11 000 diváků přivítá A-pool a vedlejší hala pak B-pool. V hale probíhají poslední dokončovací práce před předáním haly, která bude nejprve sloužit pro hokejové mistrovství, které začne už 29.4.

Teď už k hlavnímu tématu tohoto článku a to jsou lístky na šampionát.

Lístky jsou rozděleny do několika částí:

Vstupenky na základní skupinu:Celodenní vstupenka na základnou skupinu stojí 7 euro (tedy cca. 168 Kč), původně měla cena být 11 euro, ale vedení šampionátu se rozhodlo vstupné snížit. V prodeji jsou také dopolední vstupenky a poté odpolední, ty prvně jmenované jsou zhruba o 3 eura levnější.

Vstupenky na semifinále:
Celodenní vstup vychází na 9 euro, tedy zhruba na 216 Kč. Odpolední vstup na ty nejlepší zápasy je 7 euro (168Kč)

Vstupenky na finále:
Finálové vstupenky vycházejí na 15 euro (360 Kč). Pokud se chcete podívat jen na odpolední program tak si přichystejte 9 euro (216 Kč).

V prodeji jsou také permanentky na celé mistrovství.
Za jednu si musíte přichystat 60 euro, tedy podle aktuálního kurzu asi 1440 Kč.