Reprezentace

Nominace na Pilsen Cup 2011

Repre muži - Lednový turnaj v Plzni bude poprvé mezinárodní, čehož ráda využije reprezentace mužů, aby se na mistrovství světa v Bratislavě připravila nejen tréninkově, ale i zápasově. Po nevydařeném kempu v Mostě je to o to více potřeba.

"V Mostě jsme chtěli nacvičovat hlavně herní situace. Hráči jsou sice dobře takticky připraveni z klubů, musí si ale také vyzkoušet, jak si sednou s reprezentačními spoluhráči," říká před zápasy s českou reprezentací "U20", Švýcarskem a Slovenskem reprezentační kouč Drahomír Kadlec.

"Díky neuskutečněnému soustředění v Mostě jsme přišli o dvě tréninkové jednotky a modelový zápas, proto bychom chtěli proti původnímu rozpisu, podle kterého jsme měli v Plzni pouze sehrát tři zápasy, alespoň jednou trénovat," plánuje vedoucí mužstva Adam Karnet a dodává, "zveřejňujeme proto nominaci co nejdříve, aby si co nejvíce hráčů mohlo případně vzít na pátek 28. ledna volno a mohli být s týmem už na dopoledním tréninku. Tímto se také omlouvám klubům, kterým předchozí pozvánky vždy přišly o několik dnů dříve a dávaly jim prostor reagovat ještě před zvěřejněním nominace online. Do turnaje ale zbývá na tuto oficialitu už příliš málo času."

Reprezentace se utká s tuzemskou dvacítkou v pátek od 17:00, v sobotu v televizním utkání od 12:00 se Švýcary a v neděli ve 12:00 se Slovenskem taktéž před kamerami České televize.

Nominovaní hráči

Brankáři
Tomáš Semera (Plzeň), Zdeněk Banda (Ústí nad Labem), Lukáš Heczko (Třinec)

Obránci
Jan Hrabica (Hradec Králové), Radek Honický, Jan Příhoda, Tomáš Rejthar (Kladno), Tomáš Hák (Letohrad), David Tyburec (Vlašim), Miroslav Růžička, Petr Švanda (Ústí nad Labem), Jan Pospíšil (Most)

Útočníci
Petr Novák, Jan Bacovský, Pavel Kubeš, Jan Bílý (Hradec Králové), Lukáš Plzák, Martin Kruček, Jiří Kruček (Kert Park Praha), Aleš Kypet, Slavomír Švancar (Most), Ondřej Kejř (Plzeň), Libor Topolánek, Petr Ogurčák (Kladno), Lukáš Hudeček (Třinec)

Fanoušky České hokejbalové reprezentace se můžete stát na Facebooku http://www.facebook.com/ceska.hokejbalova.reprezentace .