Reprezentace

V reprezentaci má navrch Hradec Králové

Repre muži - Hradec Králové vede po podzimní části extraligu, což se promítlo také do nominace na aktuální reprezentační kemp. Z kádru východočechů jede do Mostu hned pět zástupců, což je bezkonkurenčně nejvíc, zejména také proto, že se nikdo z pozvaných Hradčáků ze soustředění neomluvil.

U zbytku nominovaných už to tak hladce nešlo a omluvenek, především ze zdravotních důvodů, bylo znovu více, než by si trenéři přáli.

Kvůli pracovním povinnostem nebo zranění se v Mostě nepředstaví místní Slavomír Švancar a Radek Procházka, Michal Průcha z Plzně a celé trio Alpiqu Kladno - Michal Trčka, Tomáš Rejthar a Jan Příhoda. Na poslední chvíli se kvůli zdravotním obtížím omluvili Michal Bezděk (Plzeň) a Josef Poláček (Most). Trenéři se rozhodli na soustředění operativně povolat Michala Slance (Plzeň) a Radima Štěpáníka (Kovo).

Proti herně - seznamovacímu kempu v Plzni, kterého se zúčastnil větší počet hráčů, se tentokrát trenéři zaměří také na taktické prvky hry. I z toho důvodu je v plánu nedělní modelové utkání s Mostem, které by mělo posloužit jako herní příprava na mezinárodní turnaj Pilsen Cup 2011, jenž se bude konat poslední lednový víkend v hale Škody Plzeň a krom českého "A" týmu a reprezentace "U20" se ho zúčastní výběry Švýcarska a Slovenska. Zápasy se zahraničními soky bude přenášet ČT4 Sport živě.

Účastníci kempu v Mostě

Brankáři
Tomáš Semera (Plzeň), Lukáš Heczko (Třinec), Zdeněk Banda (Ústí nad Labem)

Obránci
Jan Hrabica (Hradec Králové), Tomáš Hák (Letohrad), Radek Honický (Kladno), Miroslav Růžička, Petr Švanda (Ústí nad Labem), David Tyburec (Vlašim), Jan Pospíšil (Most), Michal Slanec (Plzeň)

Útočníci
Petr Novák, Jan Bacovský, Pavel Kubeš, Jan Bílý (Hradec Králové), Aleš Kypet (Most), Ondřej Kejř (Plzeň), Martin Kruček, Lukáš Plzák (Kert Park Praha), Libor Topolánek, Petr Ogurčák (Kladno), Lukáš Hudeček (Třinec), Radim Štěpáník (Kovo)

Fanoušky České hokejbalové reprezentace se můžete stát na Facebooku http://www.facebook.com/ceska.hokejbalova.reprezentace .