Ženy

Českotřebovská Lokomotiva, Slavia a Litice vstoupily do Ligy žen bez porážky!

Liga žen naplno roztočila svá kola a ženské týmy mají za sebou prvních dvanáct zápasů. Poprvé je totiž do soutěže přihlášeno devět celků a kvůli tomu musejí být tři hrací místa. Na čelo se vyhoupla díky třem výhrám Česká Třebová.

Písek

Pardubické Autosklo vstoupilo opět po roce do soutěže bez vstřelené branky. V utkání s Pískem se pardubické hráčky neprosadily a prohrály 0:2. Ve druhém vzájemném klání byl průběh ještě o něco napínavější, ale těsný výsledek 0:1 nakonec udržel opět Písek. Ve třetím zápase se Autosklo postavilo proti plzeňským Liticím a v tomto utkání se mohlo radovat alespoň ze vstřelené branky, na vítězství to však nestačilo. Plzeň byla úspěšná také ve svém druhém zápase, v němž narazila na domácí Písek, se kterým si poradila rozdílem jedné branky a do soutěže vstoupila bez porážky.

Pardubice – Svítkov

Dalším celkem, který vstoupil do soutěže bez porážky je Česká Třebová. Hned dvakrát si poradila se Svítkovem, kterému vstřelila celkem osm branek. V utkání s Kyjovem dovolila svému soupeři skórovat pouze jednou, sama dala naopak branky tři a ze Svítkova si odvezla celkem devět bodů. Domácí hráčky naopak domácí turnaj nezvládly a padly také s Kyjovem. Kyjovu se podařilo udržet čisté konto a výhru 2:0.

Praha - Lužiny

V Praze byly bezchybné domácí hráčky, které nezaváhaly a slavily dvě jasné výhry. Vyrovnané souboje se daly očekávat od týmů Prachatic a Berouna. Šťastnějším týmem naopak v obou případech byly Prachatice. Fretky nastoupily s velmi omlazeným týmem, který se však neztratil. Oba dva zápasy ale skončily rozdílem čtyř branek ve prospěch Prachatic.

Další termíny Ligy žen:

2.11.2019 – Písek, Pardubice – Polabiny, Plzeň - Litice

16.11.2019 – Prachatice, Česká Třebová, Beroun

7.3.2020 – Praha - Palmovka

4.4.2020 – místa budou upřesněna

2.5.2020 – místa budou upřesněna

6.6.2020 - místo bude upřesněno