Turnaje

Hokejbalové Ústí žilo Memoriálem Oty Eisnera: Coma Team oslavil 25. výročí!

Tak tohle byla hodně velká paráda! I přesto, že celek Coma Team Ústí nad Labem patří do nejnižší hokejbalové soutěže, tak dokázal uspořádat akci, kterou by jim mohl závidět nejeden extraligový klub.

Vyrovnaný turnaj přinesl i spoustu zábavy nejen na hřišti

Hlavní myšlenkou tohoto turnaje nebyly výsledky, ale hlavně dobrá zábava, pěkný hokejbal, oslavy 25 let založení Coma Teamu a uctění památky. I tak ale všechny týmy předváděly krásný hokejbal, pohledné akce a skvělé týmové výkony. Všechny čtyři zúčastněné týmy si to rozdaly v základní skupině každý s každým. Do bojů o třetí místo se probojovali Pivní Veteráni a Legendy Coma Teamu 1994. V utkání o bronz ukázali hráči Comy své bojovné srdce a po výhře 5:2 slavili zisk bronzu.

Do finále se dostala Dukla Ústí nad Labem a Coma Team. Ve finálovém utkání nakonec byli šťastnější hráči ústecké Dukly a zápas o zlato ovládli v poměru 5:2 a mohou se pyšnit vítězstvím v prvním ročníku Memoriálu Oty Eisnera, ale každý, kdo byl na turnaji přítomen, viděl, že výsledky šly stranou před zábavou.

Coma Team oslavil 25. výročí od svého založení!

Dovednostní soutěže bavily celý stadion

V nabitém programu si našly své místo i dovednostní soutěže. Jednalo se o velice pikantní soutěže, když se zápolilo ve čtyřech disciplínách. Tvrdost střely, soutěž v nájezdech, zakončení 5 na 0 a pití piva na ex. Bohatě nabitý areál v Ústí nad Labem upínal zraky k hřišti a celé obecenstvo se bavilo dovednostními soutěžemi, které se organizátorům opravdu povedly. Memoriál Oty Eisnera nabídl vše, co si dobře zorganizovaný turnaj může přát.

V areálu nechyběla aparatura s muzikou, stánek s občerstvením, vyvěšené sestavy týmů, tabule s úspěchy Coma Teamu a nechyběl ani pohár Leoše Raka, který Coma Team letos již po několikáté zvedl nad hlavu. Nezbývá nic jiného než organizátorům této akce poděkovat za nádhernou hokejbalovou neděli a doufat, že za rok se sejdeme opět u této pro hokejbal úspěšné akce.