Turnaje

V Ústí nad Labem se uskuteční Memoriál Oty Eisnera! Coma team zároveň oslaví výročí

V neděli 4. srpna bude na ústeckém hokejbalovém hřišti k vidění parádní hokejbalová podívaná. Coma team pořádá turnaj k 25 letům od svého založení, a hlavně uctění památky zesnulému spoluhráči, kamarádovi Otu Eisnerovi.

Výsledky jdou stranou. Základem je uctít památku

Kdo se pohybuje v hokejbalovém prostředí na severu Čech, jistě zná Coma team. Mužstvo, které válcuje své soupeře v ústeckých ligách již 25 let. Tento tým se při svém zrodu skládal převážně z hokejistů a fotbalistů a v bráně měl oporu v podobě Oty Eisnera, který bohužel roku 2002 zahynul při lyžování ve věku nedožitých 30 let. „Ota byl jedním z tahounů, jak na hřišti, tak v kabině a ve vymýšlení „ptákovin“ byl kapitánem,“ vzpomíná na Otu jeden ze zakladatelů a organizátorů turnaje Marek Vrba.

Zakladatelé týmu si už několik let pohrávali s myšlenkou uspořádat memoriál na uctění památky a kdy jindy než právě v rok, kdy Coma team slaví 25 let od svého založení. Turnaje se zúčastní 4 týmy z Ústí nad Labem. „Modrá rodina“ složila dva týmy, jeden z celků budou Legendy Coma 1994, druhým týmem bude aktuální tým Comy, jako třetí se memoriálu zúčastní Pivní Veteráni a čtveřici doplní ústecká Dukla.

Nebudou chybět profesionálové a olympijský vítěz!

V turnaji půjdou stranou výsledky a zápolení. Hlavní myšlenkou turnaje je uctít památku brankářské jedničky Comy, oslavit 25 let od založení jednoho z nejúspěšnějších klubů v Ústí nad Labem, sejít se s přáteli a užít si pěknou hokejbalovou neděli. K vidění budou hráči, kteří nastupují v profesionálních hokejových ligách v České republice, extraligoví hokejbalisté a olympijský vítěz z Nagana Jan Čaloun. Návštěvníci se mohou těšit na krásné zápasy, netradiční dovednostní soutěže a samozřejmě také na občerstvení. Pokud nemáte plán na neděli 4. srpna, přijďte na ústecké hokejbalové hřiště užít si krásnou hokejbalovou neděli.