CROSSDOCK Extraliga

PASTEE Hráče měsíce Extraligy mužů ovládl v listopadu král dobřanských asistencí!

Třetí vyhlášení ankety o nejlepšího hráče Extraligy mužů v letošním roce je u konce. Nominace se tentokrát dala rozdělit na dvě části, a to na zkušenost versus dravé mládí. A byla to druhá skupina, která byla v popředí. Na našem hokejbalovém Facebooku @cesky.hokejbal sice dlouho vedl sedmnáctiletý Jan Čejka z Kert Parku Praha, prvenství mu ale nakonec uzmul dobřanský Václav Šlehofer mladší, který v listopadu zaznamenal zatím nejproduktivnější a nejpovedenější měsíc v Extralize za svoji dosavadní hokejbalovou kariéru.

Václav Šlehofer ml. patří v týmu dobřanského nováčka k jedněm z nejzkušenějších hráčů. Ve své sbírce už má i mistrovský titul s Kert Parkem Praha a start na letošním seniorském mistrovství světa v Košicích. Svými zkušenostmi se tak nyní snaží pozvedávat i svůj rodný klub ze západních Čech. A společně s jeho spoluhráči se Šnekům v celém posledním hracím měsíci letošního roku dařilo náramně!

Reprezentační obránce z Dobřan byl za ocenění a produkty od Pastee pastee nesmírně rád.

Šlehofer anketu Pastee hráče měsíce ovládl díky svým deseti kanadským bodům. Hned devět jich bylo za asistence, tedy za přispění ke gólu, který často znamenal následně i důležité body do tabulky. „Zdravím všechny hokejbalové fanoušky, kteří pro mě hlasovali. Ocenění v anketě hráč měsíce si moc vážím, děkuji všem, co se do ankety zapojili, hlavně klukům z juniorky a mojí rodině, kteří byli v tomto směru velmi aktivní,“ smál se Václav, když jsme mu oznámili, že se stal vítězem listopadové ankety.

S dobřanským tahounem se můžete těšit na tradiční videorozhovor z předání ceny, který najdete už tento čtvrtek ve 13:00 na našem hokejbalovém Facebooku.