Reprezentace

Reprezentace U20 se představí na turnaji v Novém Strašecí

Reprezentace U20 - Reprezentační výběr do dvaceti let čeká v příští sezóně vrchol v podobě MS a příprava na tento vrchol začne pro reprezentanty výborně obsazeným turnajem v Novém Strašecí, kam se reprezentace znovu po roce vrací.

Reprezentace do dvaceti let v uplynulé sezóně absolvovala pár kempů a hned několik zajímavých zápasů, ten poslední na konci května, kdy reprezentanti hráli v Bayreuthu proti německému národnímu týmu, který nakonec čeští mladíci neporazili, ale předvedli dobrý výkon.

Srpnový turnaj v Novém Strašecí se stal tradicí a letos nabídne velice kvalitní obsazení. O víkendu 17. a 18. srpna se ve středočeském městě představí kromě domácího týmu a reprezentace do dvaceti let také týmy Kladna, Pardubic, Kovo Praha, Suchdola nad Lužnicí a také dva týmy ze Slovenska, konkrétně bratislavské týmy Slovan a Ružinov. Turnaj tak už předem slibuje parádní podívanou, kterou bude stát za to vidět.

„Velmi rádi jsme opět přijali nabídku na tento turnaj, kde hráči sehrají během dvou dnů cca. 5 zápasů s týmy dospělých. Ukáže nám to, jak se jednotlivý hráči připravovali na sezónu, která vrcholí mistrovstvím světa zřejmě na Slovensku,“ vítá pozvánku na turnaj pořádaný na hřišti Na Kocourku hlavní trenér reprezentace Jiří Mašík. Ten společně s asistentem Martinem Kováříkem pozval na turnaj celkem tři brankáře, deset obránců a patnáct útočníků.

Nominace reprezentace U20 na turnaj

Brankáři
Veselý Michal (Pardubice), Majerníček Adam (Kovo Praha), Kračina Petr (Plzeň)
Náhradník: Janoušek Vlastimil (Letohrad)

Obránci
Frajdl Josef (Plzeň), Pecina Filip, Kostkan Petr (oba Pardubice), Izaj Filip (Kladno), Černý Jan, Jiřík Tomáš (oba Hradec Králové), Mainzer Dominik (Kovo Praha),Vodrážka Lukáš (Třemošná), Nespěšný Ondra (Polička), Dvořáček Aleš (Ústí n. Labem )
Náhradníci: Jelínek Tomáš (Kladno), Krch Martin (Plzeň)

Útočníci
Zvonek Dalimil (Vsetín), Šrámek David, Schnaubelt Milan, Špaček Martin, Vondrák Daniel (všichni Kladno), Forejt Marek, Kunzman Martin, Pauer Jaroslav (všichni Plzeň),Gabriel Jan, Forstl Filip (oba Pardubice), Lux Jan, Krejsa Jiří (oba Letohrad), Svoboda Jakub (Hradec Králové), Kotlík Matěj (Ústí n. Labem), Krajíček Pavel (Most)
Náhradníci: Švarc Marek (Třemošná), Švanda Petr (Polička), Šír Ondřej (Jihlava), Urbanec Otto (Pardubice).