Reprezentace

Reprezentace do 18let zná nominaci na další camp

Realizační tým Reprezentace U-18 se rozhodl pro dalším camp nominovat 25 hráčů z nichž 23 se zúčastní letošního mistrovství Evropy ve Švýcarském Huttwilu. "S kolegy jsme si jasně řekli, že hodláme mít vybranou 25 do poloviny května, i když ještě nejsou všechny soutěže ukončeny", vysvětluje D. Kuna

"Jsem velice rád, že jsme se na kostře týmu všichni shodli, i proto že jsme většinu hráčů dostkrát viděli na vlastní oči a měli o nich dost informací", pokračuje trenér Kuna. "U některých hráčům nás trápily jejich zdravotní problémy, ale věřím že i tito hráči budou schopni obstát a vydržet plnou zátěž", vysvětluje trenér otazníky, které vznikali při výběru hráčů. "Musíme se s mužstvem dostat velice rychle na stejnou linii, protože někteří vybraní hráči mají již delší dobu zápasový deficit, ale i proto jsme zvolili alternativu ve čtyřech dnech dvě utkání. Věřím, že i tímto budeme mít daleko větší objektivitu ve výběru konečné nominace", smýšli trenér Kuna. "Jedinou jistotu konečné nominace mají prakticky jen brankáři, zde ale budeme muset řešit roli jedničky, protože ani jeden brankář nepůsobil a zatím nepůsobí jako jasný kandidát na tento post", upozorňuje David Kuna. "Hlavní pro nás samozřejmě bude, aby náš systém, kterým se hodláme prezentovat získal konečnou podobu a byl řádně prověřen na ploše mezinárodních parametrů."

"Budeme se chtít také dost připravit na standardní situace, které budou určitě opět rozhodovat, takže nás čeká hodně práce kterou musíme všichni společně odvést co nejlépe", zakončuje hlavní kouč.

Další camp se uskuteční od čtvrtka 7. do 10.6 na zimním stadionu v Rakovníku a hráče čeká velice pestrá a náročná příprava. Soustředění se bude skládat ze čtyřech tréninkových jednotek a dvou utkání v pátek v 17:30 proti HBC Rakovník a v neděli v 10:30 proti HBC Falcon Kročehlavy.

Nominace 25 hráčů pro soustředění v Rakovníku 7. 6. - 10. 6. 2007:

Brankáři:
Šimon Václav (Tygři Mladá Boleslav), Procházka Jakub (SK Jihlava) Žežulík Jiří (Ďáblové Praha)

Obránci:
Hrabovský Adam (Slza Třebíč), Konvička Martin (Třinec), Blecha Vladimír (Letohrad), Bezděk Michal (Škoda Plzeň), Kudela Tomáš (Vsetín), Tichý Ondřej (Ďáblové Praha), Skála Petr (Snack Dobřany), Skyba Milan (Malenovice SV), Klepetko Jiří (Ďáblové Praha)

Útočníci:
Píbil Pavel (SK Jihlava), Roušal Adam (Snack Dobřany), Weber Marek (Svítkov - Pardubice), Válek Michal (Č. Třebová), Štefanský David (Jestřábi Přelouč), Vrábel Tomáš (Ďáblové Praha), Kruček Jiří (KERT Park Praha), Poláček Josef (Pento Most), Mrkvica Tomáš ( KERT Park Praha), Hradecký Luděk (KERT Park Praha), Jelínek Ondřej (Bulldogs Brno), Wittmayer Martin (Nové Strašecí), Kočka Jan (Ďáblové Praha)