Reprezentace

Mistrovství světa bylo slavnostně zahájeno

MS Zvolen - V podvečer na zvolenském náměstí proběhlo oficiální zahájení Mistrovství světa v hokejbale kategorie U16 a U18.

Program narušil drobný, ale vytrvalý déšť, takže po projevech představitelů města, Slovenské hokejbalové unie, členů ISBHF, šampionát oficiálně zahájil primátor města Zvolen Miroslav Kusein.

Doprovodný program následně zahájilo vystoupení mažoretek, které bylo bedlivě sledováno nejen hráči, ale i trenéry. Po jejich představení s velkou nechutí česká výprava opustila náměstí, čímž přišla o další program.

Realizační týmy se shodly na možnosti prostydnutí hráčů a zařazení vhodného regeneračního programu na už dříve zmiňovaném hotelu Kraľová, kde na tým U16 v současné době čeká odpočinek a spánek na pokojích z důvodu ranního utkání již v 8 hodin.

U18 na učebně rozebírají dnešní utkání s Kanadou a bude následovat bazén a spánek.

Oba realizační týmy i s hráči děkují všem nejen českým fanouškům za povzbuzování během obou utkání dnešního dne. A nemalé poděkování patří dvojici pilotů (pro lepší zapamatování Karel a Karel) nového luxusního Neoplánu, kteří se v době pobytu na jeho palubě starají o skvělou atmosféru.

Program českých týmu ve čtvrtek 5.6.2008

ČR U16 v 8.00 - Rakousko
ČR U18 ve 14.00 - Rakousko