CROSSDOCK Extraliga

O vítězi CROSSDOCK Extraligy rozhodne poslední páté finálové utkání!

Finále CROSSDOCK Extraligy nabídne letos drama až do poslední chvíle. Po čtvrtém utkání série mezi Kert Parkem a pardubickým Autosklem platí totiž vyrovnaný stav 2:2 na zápasy.

Sledujte utkání živě na webu České televize -> ZDE!

Sledujte utkání živě na onlajnech -> ZDE!

3. utkání:

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. HC Kert Park Praha 5:2 (1:1, 2:0, 2:1)

Do svého prvního domácího utkání vstoupilo lépe Autosklo, které se ujalo v sedmé minutě jako první vedení. O tři minuty později však bylo srovnáno a do kabin se odcházelo za vyrovnaného stavu. Rozhodující branku si domácí připsali už v prostřední části, kdy se ujali vedení 3:1, a právě třetí branka Filipa Emmera se nakonec ukázala jako vítězná. Závěrečná patnáctiminutovka přinesla ještě tři góly, ale Kert Park s vedením svého soupeře už nic nedokázal udělat.

4. utkání:

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. HC Kert Park Praha 0:5 (0:1, 0:3, 0:1)

Kert Park ve čtvrtém utkání věděl, že hraje o všechno a se zápasem si poradil výborně. Poprvé šel do vedení už zkraje třetí minuty a zásah do černého Petra Danka byl vítězný. Kert Park totiž svému soupeři nedovolil ani jednou skórovat a sám přidal ještě další čtyři branky. Po výsledku 0:5 tak rozhodl o tom, že o vítězi celého ročníku rozhodne až páté finálové utkání.

Sázkové kanceláře favorizují obhájce titulu!

Pokud se podíváme na možnosti sázení na 5. rozhodující finálové utkání (učinit tak můžete ZDE), je jednoznačným favoritem pražský Kert Park. Na jeho vítězství je vypsán kurz 1.40, na výhru pardubického Autoskla 4.12, což je rapidní rozdíl! Na neprohru Kert Parku a jeho následné vítězství po prodloužení či nájezdech je vypsán kurz 1.15, to na straně Pardubic svítí číslovka 2.52. Tyto hodnoty se pak podle všeho řídí hlavně předchozím čtvrtým duelem, v němž Kert Park svého soka jasně přehrál, a to třeba i díky tomu, že elitní pardubická formace s Janem Bílým byla tak vytěžovaná, až nám přišla trošku zatavená, čehož nadupaný tým z Lužin využil na jedničku.