CROSSDOCK Extraliga

Už v neděli můžeme poznat letošního vítěze CROSSDOCK Extraligy!

Favorit celého letošního ročníku CROSSDOCK Extraligy pražský Kert Park sice vstoupil do finálové série výhrou, ale radoval se z ní až po prodloužení. Druhé utkání pak už patřilo Autosklu, které tak srovnalo stav série na 1:1. Na svoji půdu se tak vrací za příznivého stavu.

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (5.) vs. HC Kert Park Praha (1.)

Stav série: 1:1.

Následující utkání:

Sobota 9. 6. v 16:00 (Pardubice - Polabiny)

Neděle 10. 6. v 16:00 (Pardubice - Polabiny)

Sledujte zápasy ŽIVĚ na webu České televize -> ZDE!

1. finálový zápas:

HC Kert Park Praha vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice 3:2 p (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)

Jako první šel zásluhou Martina Paly do vedení Kert Park. Jan Bílý však díky využité přesilové hře srovnal na 1:1, ale byl to opět Pala, kdo si vzal vedení zpátky. O tom, že utkání dospěje až do prodloužení rozhodl tři minuty před závěrečnou sirénou Josef Česák. Také Kert Park dokázal využít přesilovou hru, kterou mu soupeř nabídl v prodloužení, a rozhodl tak o své výhře 3:2.

2. finálový zápas:

HC Kert Park Praha vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice 3:5 (1:1, 1:1, 1:3)

Autosklo ukázalo v sobotním utkání sílu svých přesilových her, když využilo hned tři z pěti. Byli to opět Východočeši, kdo musel dotahovat ztrátu, ale už po devíti sekundách druhé části šli do vedení. Na třetí gól Autoskla už nedokázal Kert Park odpovědět a čtvrtý a zároveň gól, kterým Petr Filip zkompletoval hattrick, byl vítězný. Pražský celek sice ještě snížil, ale i další hra bez brankáře se mu nepovedla a prohrál 3:5.