CROSSDOCK Extraliga

Tisková zpráva: Startuje finále CROSSDOCK Extraligy hokejbalu! Obhájí Kert Park titul?

Hokejbalová CROSSDOCK Extraliga zná oba týmy, které postoupily do finále letošního ročníku. Do závěrečných bojů se probojoval předloňský vítěz této soutěže HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice.

Play off hokejbalové CROSSDOCK Extraligy zná účastníky letošního finále. Po velkém boji se do něj probojoval tým z východních Čech HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice, který po velkém boji porazil ve čtvrtfinále Elba DDM Ústí nad Labem 3:2 na zápasy. V semifinále Autosklo porazilo SK Hokejbal Letohrad 3:0 na zápasy. Letohradští jeleni, tak po fantastické sezóně obsadili třetí místo v nejvyšší hokejbalové soutěži, čímž vyrovnali 10 let starý klubový rekord.

Druhým finalistou hokejbalové CROSSDOCK Extraligy se stal obhájce titulu HC Kert Park Praha. Pražané ve čtvrtfinále svedli souboj s mužstvem SK Sudoměřice, který porazili 3:1 na zápasy. V semifinále odehráli Pražané souboj s HBC Hradec Králové 1988. Východočeši na úřadujícího šampiona nestačili, a tak díky výhře 3:0 na zápasy se Kert Park pokusí obhájit titul v CROSSDOCK Extralize.

Čeká nás zajímavá bitva, HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice chce po roční odmlce opět titul z naší nejvyšší soutěže. Východočeši mají také co Kert Parku oplácet. V loňském play off totiž oba celky narazily spolu v semifinále, kde se nakonec z vítězství radoval Kert Park. HC Kert Park Praha by rád titul obhájil. Boje o zlaté medaile vypuknou už tento pátek 1. 6. 2018 a vítěze budeme znát nejpozději 16. 6. 2018, kdy je v plánu páté rozhodující utkání. Finále CROSSDOCK Extraligy neunikne ani kamerám České televize. Přímý přenos uvidíte na kanálu ČT sport a také streamu na webu České televize.

Více informací naleznete na oficiálních stránkách ČMSHb www.hokejbal.cz