CROSSDOCK Extraliga

Extraliga může velmi rychle poznat finalisty, Kert Park s Autosklem mají mečbol!

Semifinále CROSSDOCK Extraligy pokračuje o víkendu dalšími dvěma zápasy. Redakce hokejbal.cz vyrazí na obě dvě utkání, ze kterých vám přinese podrobnější informace. V obou sériích je stav 2:0 pro celky, jež odehrály první dvě utkání na své půdě.

11:00 HBC Hradec Králové 1988 (7.) vs. HC Kert Park Praha (1.)

Stav série: 0:2.

Po jedné čtvrtfinálové prohře se Sudoměřicemi Kert Park zatím další zaváhání nenabídl. Hradec postoupil do semifinále přes silné Kladno, které vyřadil až v pátém rozhodujícím utkání. Pražský celek je však zatím nad jeho síly. Kert Park na svém hřišti vstřelil hned dvanáct branek. V prvním utkání navíc udržel čisté konto a Hradci jasně ukázal, kdo je tam doma. Nyní se série přesouvá na hradecké hřiště, kde by sedmý celek po základní části rád ukázal, jaké jsou jeho kvality.

HC Kert Park Praha vs. HBC Hradec Králové 1988 7:0 (3:0, 3:0, 1:0)

HC Kert Park Praha vs. HBC Hradec Králové 1988 5:1 (0:0, 2:0, 3:1)

16:00 SK Hokejbal Letohrad (6.) vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (5.)

Stav série: 0:2.

Letohrad postoupil ze čtvrtfinále už po třech zápasech. Ve dvou utkáních proti Plzni sice zvítězil pouze o jednu branku, ale svému soupeři vyhrát nedovolil. Oproti tomu Autosklo zažilo s ústeckou Elbou extrémně vyrovnanou sérii a postoupilo až po pátém zápase. Navíc pouze jedno utkání skončilo po základní hrací době. Zatím to však vypadá, že síly to pardubickému týmy nevzalo, vítězství a postup ho naopak nabily novou energií. Také v této sérii padlo dost branek, v obou případech šli domácí jako první do vedení a v obou dnech dovedli zápas do vítězného konce. Letohrad však určitě ještě ukáže svoje kvality a domácí asfaltové hřiště mu k tomu může pomoci.

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. SK Hokejbal Letohrad 4:1 (1:0, 0:0, 3:1)

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. SK Hokejbal Letohrad 6:4 (2:0, 2:1, 2:3)

Obě utkání sledujte živě na onlajnech -> ZDE!