CROSSDOCK Extraliga

Začíná play-off CROSSDOCK Extraligy! Využijí první čtyři týmy domácí prostředí?

Základní část CROSSDOCK Extraligy je za námi! O víkendu 28. – 29. dubna startuje play-off. V tom se představí osm nejlepších celků, mezi které se na poslední chvíli dostaly také Sudoměřice. Nyní je však čeká soupeř nejtěžší, jasný vítěz základní části Kert Park.

11:00 HBC ALPIQ Kladno (2.) vs. HBC Hradec Králové 1988 (7.)

Kladno se umístilo po základní části na druhém místě, osm bodů před Hradcem, což však nemusí v play-off vůbec nic znamenat. Vzájemná utkání ze základní části na favorita série neukážou. V prvním zápase totiž Hradec nedal svému soupeři žádnou šanci a porazil ho vysoko 7:0. Ve druhém utkání využilo Kladno o přesilovou hru více, což mohlo být rozhodujícím faktorem. ALPIQ totiž zvítězil těsně 4:3.

Vzájemné zápasy ze základní části:

28.10.2017 HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC ALPIQ Kladno 7:0

28.4.2018 HBC ALPIQ Kladno vs. HBC Hradec Králové 1988 4:3

16:00 HC Kert Park Praha (1.) vs. SK Sudoměřice (8.) – ZÁPAS KOLA!

Kert Park vstupuje do play-off jako jasný favorit, Sudoměřice s ním nebudou mít sérii vůbec jednoduchou a budou muset vytáhnout všechny své zbraně. Sudoměřice se do play-off dostaly za minutu dvanáct, s Autosklem prohrály po samostatných stříleních, a právě tento bod rozhodl v jejich prospěch. Obě utkání letošního ročníku vyhrál Kert Park, kterého bylo velmi těžké porazit. V základní části zaznamenal pouze dvě porážky. Jihomoravský celek se ale ke konci základní části posílil dvěma profesionálními hokejisty René Jarolínem a Martinem Hujsou ze slovenské Skalice, kteří hru Sudoměřic okamžitě zvedli!

29.10.2017 SK Sudoměřice vs. HC Kert Park Praha 1:4

7.4.2018 HC Kert Park Praha vs. SK Sudoměřice 9:1

16:00 HBC Plzeň (3.) vs. SK Hokejbal Letohrad (6.)

Plzeň s Letohradem dělila v tabulce sice dvě místa, ale pouhé dva body. Letohrad před posledním kolem základní části držel třetí místo, sám do něj však už nezasáhl a nemohl pro svoji třetí pozici nic udělat. Jeho soupeři ho díky svým výhrám posunuli až na šestou příčku. Plzeň se naopak na třetí příčku dostala a zajistila si tak první dvě utkání čtvrtfinále na své půdě. V obou vzájemných zápasech vyšel jako vítěz Letohrad. Jako tabulkový favorit tak do série vstupuje Plzeň, ale vzhledem ke vzájemným zápasům Letohrad, uvidíme tak, komu se ve vyřazovacích bojích bude dařit více.

28.10.2017 SK Hokejbal Letohrad vs. HBC Plzeň 4:1

28.4.2018 HBC Plzeň vs. SK Hokejbal Letohrad 2:6

16:00 Elba DDM Ústí nad Labem (4.) vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (5.)

Souboj čtvrtého s pátým, taková bude čtvrtá série play-off. Elba DDM v posledním kole jasně porazila Kovo, což jí zaručilo o bod lepší umístění před Autosklem, a díky tomu výhodu domácího prostředí. Také vzájemná utkání mluví ve prospěch Severočechů, druhý zápas však vyhráli až po samostatných stříleních. Play-off je však úplně jiná soutěž, výsledky ze základní části se mažou a začíná se od nuly.

14.10.2017 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice 6:1

30.3.2018 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. Elba DDM Ústí nad Labem 2:3 ss

Všechna utkání sledujte živě na onlajnech -> ZDE!