CROSSDOCK Extraliga

Zápas kola přinese atraktivní novinku. Různé momenty z utkání ve vašem zařízení!

Poslední kolo CROSSDOCK Extraligy přinese pro vás, diváky a čtenáře hokejbal.cz, i jednu zajímavou novinku. Naše redakce totiž míří na duel do Pardubic, kde se budou snažit překvapit Sudoměřice a probojovat se do play off.

Sestřihy i zajímavé momenty

Naše redakce cestuje na Zápas kola k Autosklářům s jednou novinkou. Pro čtenáře totiž bude zkoušet aplikaci sport.video, jenž fanouškům v reálném čase přenáší branky a další zajímavé situace ze střetnutí. „Mobilní aplikace funguje jako online TV, a to pro sportovní kluby, ligy, svazy a federace. Vytváří sestřihy ze zápasu a automaticky v reálném čase je sdílí na vašem kanále. Diváci se budou moci zpětně podívat na to nejdůležitější a nejzajímavější ze zápasu,“ detailně přibližuje Marián Kvasňovský ze sport.videa chod celé aplikace.

Úderem třinácté hodiny, kdy se rozeběhnout všechna utkání posledního kola napříč Českem, tak nezapomeňte sledovat i zápas ve východních Čechách. Ten najde na této webové stránce, kde se dostanete zároveň i ke stáhnutí aplikace. „V aplikaci nebudou chybět góly a šance, což je typické pro hokejbal. A navíc jsme přidali ještě speciál. Tedy zákeřné fauly, pěkné zákroky brankáře, individuální akce hráče a podobně. Takže v tomto pilotním zápase v Pardubicích si diváci budou moci najít skutečně hodně situací z celého utkání,“ zve do aplikace sport.video Kvasňovský.

Aplikaci SPORT.VIDEO najde na těchto webových stránkách.