CROSSDOCK Extraliga

Poslední kolo základní části CROSSDOCK Extraligy rozhodne o dvojicích pro play-off!

Základní část CROSSDOCK Extraligy hokejbalu finišuje! V sobotu 21. dubna je na programu poslední kolo, které začíná shodně na všech stadionech ve 13:00 hod. Se svým osudem už nic nemůže udělat Letohrad, který už má všech dvacet utkání odehraných.

13:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. TJ Kovo Praha

Kovo už nemá o co bojovat, ale Ústí se může posunout až na třetí příčku. Aktuálně drží páté místo, ale na třetí Letohrad ztrácí pouhý bod. Elba DDM je tak v tomto utkání jasným favoritem, který by neměl tři body ztratit. V prvním utkání z listopadu sice Kovo Ústí dvojnásobně přestřílelo, ale branku vstřelit nedokázalo. Elba DDM si tak z Prahy odvezla výhru 2:0.

13:00 HBC Plzeň vs. HBC Hradec Králové 1988

Souboj dvou celků se stejným počtem bodů, takový bude další zápas. Výhra může jeden z celků posunout na třetí místo, prohra naopak znamená pád až na příčku sedmou, tak moc je tabulka CROSSDOCK Extraligy vyrovnaná. Podzimní vzájemný zápas mluví ve prospěch Plzně, která dokázala nad Hradcem zvítězit 3:1, a to i díky dvěma využitým přesilovým hrám.

13:00 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. SK Sudoměřice – ZÁPAS KOLA!

Sudoměřice hrají o všechno, výhra v jejich v případě totiž může znamenat play-off. Aktuálně totiž mají stejný počet bodů jako Most, ale postup do vyřazovacích bojů jim uniká. Autosklo je sedmé a tabulkou může stoupat jedině výše. Sudoměřice by rády zopakovaly výkon z podzimu, kdy dokázaly Autosklo porazit těsně 2:1

13:00 HBC ALPIQ Kladno vs. HBC Rondo Most

Kladno má svoji druhou příčku jistou a jedná se tak pro něj pouze o povinné utkání, které však rozhodně nebude chtít prohrát. Most je na tom hůře a ztráta každého bodu pro něj může znamenat pád z play-off. Listopadové utkání měl ve svých rukou jasně ALPIQ, pro Rondo je to tak zdvižený palec, že musí svůj výkon rozhodně zlepšit. Kladno zvítězilo 5:0.

13:00 HC Kert Park Praha vs. HBC Rakovník

Také Kert Park má svoji pozici jistou. Pozici toho nejlepšího, neboť se už s předstihem stal vítězem základní části CROSSDOCK Extraligy. Také Rakovník už ví, že lépe ani hůře než desátý neskončí. Kert Park tak jde do zápasu v roli favorita, kterou bude chtít v posledním utkání sezony určitě potvrdit. Podzimní zápas vyhrál pražský celek 3:1, dva góly dal v přesilové hře.

Všechna utkání můžete sledovat -> ZDE!