Reprezentace

Příprava na Světový pohár: Šestnáctka zamíří po konci podzimu do Dobřan!

Opět po roce se na začátku letních prázdnin 2. – 5. července uskuteční Světový pohár hráčů do 16 let a juniorek do 20 let. Není tak na co čekat a český národní tým chlapecké kategorie U16 se připravuje na vrchol letošní sezóny, jenž vypukne na Slovensku v Žilině!

Nikdo nemá dveře do reprezentace zavřené!

Pozvánku na třídenní zimní soustředění národního týmu hráčů do 16 let připravujícího se na červencový Světový pohár na Slovensku obdrželo 5 brankářů, 12 obránců a 18 útočníků! „V nominaci nejsou někteří hráči z minulého kempu ve Svitavách,“ prozrazuje hlavní trenér šestnáctky Jiří Christ. „Těm bychom chtěli oznámit, ať na sobě pracují a určitě je budeme sledovat. Nikdo nemá do reprezentace dveře zavřené,“ upozorňuje zkušený lodivod, jenž momentálně působí na trenérské lavičce extraligového Letohradu.

Hráči, kteří se probojovali na další kemp, jsou ale zajisté zase o krůček blíže svému snu v podobě reprezentování České republiky na vrcholném mezinárodním turnaji. „Nominovaným přejeme, aby se jim dařilo, přijeli v dobrém psychickém a zdravotním stavu,“ vzkazuje na dálku svým svěřencům Jiří Christ. „Připomínáme účastníkům důraz na patřičnou výstroj jako např. holení chrániče, suspenzor atd.,“ zdůrazňuje oblíbený kouč reprezentace hráčů do 16 let.