CROSSDOCK Extraliga

Sobota ve znamení Zápasů kola! Míříme k Jelenům a na play off do Přelouče.

Zatímco CROSSDOCK Extraliga vjíždí teprve do svého finiše základní části, 1. Liga už je v plném proudu naopak vyřazovací části. A právě tato kombinace čeká i v sobotu naši redakci, a to v rámci Zápasů kola.

Letohrad vystoupal a bude hájit svoji pozici

Týden nazpět na Východočechy čekala jedna předehrávka, a když to pro Jeleny byl úspěšný víkend, muselo se to zákonitě promítnout také do tabulky. Letohrad je totiž aktuálně už třetí a vypadá to, že do vyřazovací části by si mohl vybojovat jednu z nejlepších pozic za poslední roky. K tomu, aby se tak stalo, ale nejprve potřebuje udělat ještě jeden poslední krok. V sobotu hodinu po poledni na domácím hřišti přivítá ústeckou Elbu, jenž je na tom při teoretických bodových počtech ještě o něco lépe. Severočeši sice mají o dva body méně, ale také zároveň o právě zmiňovaný zápas odehráno méně. A i oni útočí na třetí pozici po základní části, na kterou si ale zuby brousí ještě několik týmů. Však mezi druhým a sedmým místem je rozdíl pouhých tří bodů! Tohle bude pro všechny hodně atraktivní cílová rovinka, my ji tento víkend budeme sledovat ve svatostánku Letohradských!

SK Hokejbal Letohrad vs. Elba DDM Ústí nad Labem, sobota, 13:00

Sledujte utkání živě -> ZDE

Chtělo by to skórovat, moc dobře ví Přelouč

V 1. lize už celky zápolí v play off a na jeden zápas vyrážíme opět i s naší redakcí. A bude to také v sobotu, protože se tentokrát podíváme na utkání do Přelouče, která bude odvracet první mečbol Dobřan, které do čtvrtfinále vstoupily hodně povedeně. V domácí hale ještě vonící novotou Východočechům nepovolily v prvním utkání skórovat a totéž se jim povedlo i o den později. Na zápasy tak vedou Západočeši 2:0, a pokud se Jestřábům expresně nezlepší koncovka, možná se už v sobotu večer dočkáme prvního semifinalisty. Nebo se tak nestane a bude se opakovat podobný vývoj, akorát na opačnou stranu, jako minulý víkend v Dobřanech?

HC Jestřábi Přelouč vs. TJ Snack Dobřany, sobota, 17:00