CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK Extraliga pokračuje, vybojuje si Most potřebný náskok?

Základní část CROSSDOCK Extraligy se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci. Před začátkem play-off nás ještě čekají dvě kompletní kola a dohrávka mezi Mostem a Kovem. Týmy Mostu a Sudoměřic stále bojují o poslední postupovou příčku a následující víkend může leccos prozradit.

Sobota 14. dubna

13:00 HBC Rondo Most vs. HC Kert Park Praha

Ve svém prvním utkání víkendu se postaví Rondo proti prvnímu Kert Parku. Pražský celek je už jasným vítězem základní části, za to Most čekají ještě náročné dva týdny. Poslední postupová příčka patří Mostu zatím jen díky tomu, že má odehráno o utkání méně. V prvním vzájemné utkání sice vyslal Kert Park na Rondo dvojnásobný počet střel, ale výsledek byl vyrovnaný. Kert Park vyhrál těsně 2:1.

13:00 SK Sudoměřice vs. HBC ALPIQ Kladno

Také Sudoměřice čeká těžký boj, zatím to jsou totiž ony, kdo má momentálně před sebou brány play-off uzavřené. Zápas s druhým Kladnem však ani pro ně nebude vůbec jednoduchý. ALPIQ je na dobré cestě udržet si druhou příčku, ale Sudoměřice hrají o všechno, a budou ještě hodně nepříjemným soupeřem. Listopadové utkání vyznělo jasně pro Kladno, které nechalo Sudoměřice vystřelit jen třináctkrát a se všemi střeleckými pokusy si poradilo. Zvítězilo 4:0.

13:00 HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

V dalším souboji se proti sobě postaví týmy Hradce a Autoskla. Pardubický celek je aktuálně o dvě příčky výše a na Hradec má náskok tří bodů. Pořadí se tak může v případě vítězství hradeckého týmu promíchat. Hradec má svému soupeři rozhodně co vracet, podzimní utkání totiž jasně ovládlo Autosklo, které bralo tři body za výhru 7:1!

13:00 TJ Kovo Praha vs. HBC Plzeň

Plzeň čeká celek nejlehčí, alespoň z pohledu tabulky. Kovo se nachází na posledním místě a tuto příčku už neopustí. Naproti tomu Plzeň může zažít velký posun. Aktuálně jí patří sedmá příčka a na třetí Letohrad ztrácí pouhé tři body. Také podzimní utkání mluví ve prospěch Plzně, která i tentokrát vstoupí do tohoto utkání v roli favorita. V listopadu zvítězila 5:1.

13:00 SK Hokejbal Letohrad vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Také v tomto případě můžeme očekávat velmi vyrovnané utkání, jedná se totiž o další celky, které bojují o třetí místo. Lépe je na tom Letohrad, který má před Ústím náskok dvou bodů. Elba DDM rozhodně nemůže být spokojená s posledním utkáním, které prohrála s Kert Parkem 3:9, ale ani Letohrad asi nevzpomíná na minulý víkend úplně šťastně, protože Rakovník porazil až po samostatných stříleních. Vzájemné utkání mluví ve prospěch Severočechů, kteří na podzim vyhráli 3:1.

Utkání sledujte -> ZDE!

Neděle 15. dubna

11:00 HBC Rondo Most vs. TJ Kovo Praha

Jediné utkání, které nás čeká v neděli, proti sobě postaví Most a Kovo. I tentokrát bude Most hrát o všechno a ztráta jediného bodu ho může v závěru mrzet. Nečeká ho však nic lehkého, protože s Kovem už v letošním ročníku jednou prohrál. V zářijovém utkání Rondo dvakrát stahovalo ztrátu, ale nakonec prohrálo 2:3.

Utkání sledujte -> ZDE!