CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK Extraliga pokračuje! Sudoměřice potřebují porazit silný Kert Park

Další hrací víkend CROSSDOCK Extraligy má na programu zápasy od pátku až do neděle. Čekají nás totiž dvě dohrávky ze 17. března, kdy byla utkání zrušena kvůli špatnému počasí. V sobotu se odehraje kompletní 20. kolo, které přinese pět utkání.

Pátek 6.4.2018

19:00 HC Kert Park Praha vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Souboj prvního se třetím, takový bude páteční zápas. Kert Park má na Ústí už dvanáctibodový náskok, druhé Kladno je na tom o čtyři body lépe. Kert Park tak i v případě prohry bude stále na první pozici, ale Ústí se o svoje místo musí bát. Další čtyři týmy mu už totiž dýchají na záda. Během minulého víkendu vybojovalo dvě vítězství a na to by rádo navázalo. Čeká ho však těžký soupeř, kterému v prvním letošním vzájemném utkání podlehlo 1:4. Kert Park tak bude jasným favoritem, i ten se však dá porazit.

Zápas sledujte -> ZDE!

Sobota 7.4.2018

11:00 HBC Alpiq Kladno vs. HBC Hradec Králové 1988

Kladno přivítá na svém hřišti Hradec. Oba týmy mají z minulého víkendu stejnou bilanci jedné výhry a jedné prohry. ALPIQ však narazil na první Kert Park, proti kterému je těžké uspět. Kladno má jistotu své druhé příčky, Hradec se však v případě výhry a zaváhání Ústí může dostat na třetí místo za něj. Podzimní utkání mluví jasně ve prospěch Hradce, který zvítězil vysoko 7:0. Podařilo se mu využít dvě přesilové hry, naopak Kladnu se nedařilo vůbec nic. Na gólmana Hradce vyslalo téměř dvojnásobek střel, ale žádná z nich neskončila až za zády brankáře.

11:00 HBC Rakovník vs. HBC Rondo Most – ZÁPAS KOLA!

Zápas kola proti sobě postaví Rakovník s Mostem. Rondu jde o hodně, přetahuje se totiž se Sudoměřicemi o postupovou příčku do play-off. Aktuálně se nachází na osmém místě se stejným počtem bodů, a navíc má k dispozici o zápas více. Každé zaváhání a ztráta bodů však může být rozhodující. Říjnové utkání mezi těmito dvěma celky bylo vyrovnané a o vítězi musela rozhodnout samostatná střílení, po kterých nakonec 2:1 zvítězil Rakovník.

16:00 HBC Plzeň vs. SK Hokejbal Letohrad

Díky vyrovnanosti tabulky se mohou oba týmy v případě výhry posunout vzhůru, Plzeň dokonce až na třetí příčku. Plzeň naposledy padla s Mostem, Letohrad naopak těsně porazil Hradec. I tak se dá očekávat vyrovnané utkání, i když podzimní zápas mluví ve prospěch Letohradu. Plzeň vstřelila branku až čtyři minuty před koncem utkání, což už bylo pozdě. Letohradu podlehla 1:4.

16:00 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. TJ Kovo Praha

V dalším utkání je favorit jasný. Kovo se stále se dvěma výhry nachází na poslední příčce. Oproti tomu Autosklu patří šestá příčka s jednobodovou ztrátou na třetí Ústí. I tak je však Kovo schopné odehrát vyrovnané zápasy. Minulý víkend prohrávalo s Kert Parkem po druhé třetině o jednu branku, v závěrečné patnáctiminutovce už ale další nepřidalo a prohrálo 2:5. Vyrovnaný zápas přinesl také říjnový společný duel, který vyhrálo Autosklo 4:3.

17:00 HC Kert Park Praha vs. SK Sudoměřice

Po páteční dohrávce odloženého zápasu čeká v sobotu Kert Park další. Tentokrát se utká se Sudoměřicemi, které stále bojují o postup do play-off. V podzimním utkání zvítězil Kert Park, který o své výhře rozhodl hlavně v závěrečné patnáctiminutovce, ve které vstřelil dvě branky. Sudoměřice tak prohrály 1:4.

Zápasy sledujte -> ZDE!

Neděle 8.4.2018

11:00 HBC Rakovník vs. SK Hokejbal Letohrad

Jediné nedělní utkání proti sobě postaví týmy Rakovníku a Letohradu. I tady se jedná o dohrávku 16. kola, která se nemohla 17. března kvůli sněhu odehrát. I když má Letohrad dvojnásobek bodů, dělí ho od Rakovníku pouze dvě příčky. Podzimní utkání vyhrál těsně 3:2, základní hrací doba však nerozhodla a vítěz vzešel až po samostatných stříleních.

Zápas sledujte -> ZDE!