1. liga

SERIÁL PODZIM 06 – TJ HC Dranreb City Nová Včelnice webmaster

1.ČNHbL - 3.místo - Dvakrát stříbrný tým chce útočit opět na zlato! A pouhé dvě porážky za podzim jej k tomu jistě oprvňují. Nová Včelnice již třetí sezónu patří k tomu nejlepšímu co 1.ČNHbL nabízí.

Dvakrát se Dranreb nepodařila finálová mise. V soutěžním ročníku překazili zlatou radost týmu hráči dnes extraligové Habešovny, loňské finále vyznělo pro změnu pro dnes již také extraligovou Vlašim. V Nové Včelnici se hovoří o třetím pokusu, který musí být zlatý! Právě tomuto cíli se tým přizpůsobil. Téměř neměnný kádr doplnilo několik hráčů. Navíc statistikám celé soutěže vévodí Libor Slanina. V první pětce bodování má Dranreb 3 hráče! Úvodní tři kola držel tým čelo tabulky s impozantním skóre 22:5. Pak ale na jih přijel Kert, který Včelnici body dokázal sebrat, a to hned všechny! I pak ale "Včelka" neztrácela. V dalším klíčovém utkání v Dobřanech hráči Dranrebu nedokázali udržet remízu 3:3, když Snack v nájezdech bod navíc uhrál. V závěru podzimu tým "povinně" bodoval s Falkonem, Vary a horko těžko s Ďábly. Na hřištích klíčových soupeřů se ale už tolik nedařilo. V Třemošné remíza 1:1 a v pěkném bojovném utkání s Kertem v Praze tým nebodoval. Navíc ve Včelnici dokázala bodovat Přelouč výhrou po nájezdech. Právě tyto poslední ztráty sesunuly na třetí příčku tabulky.

Tým v jarní části

Utkání doma: Tygři Ml. Boleslav, Snack Dobřany, Falcon Kročehlavy,

Utkání venku: Svítkov Stars Pardubice, Lokomotiva Č. Třebová, Olymp J.Hradec

Ze silných soupeřů zavítají do Včelnice Dobřany. Toto utkání lze považovat za klíčové. Dranreb zde může umazat ztrátu 3 bodů právě na Snack. Ostatní soupeři v Nové Včelnici mnoho šancí na body nemají. Tým se ještě vypraví na východ, kde v Pardubicích a v Č. Třebové nečeká nic snadného. Na závěr základní části bude napořadu velké derby s Olympem J. Hradec.

Dotazník

- i přes veškeré výzvy, klub na dotazník nereagoval...

Statistiky týmu:

Střelec týmu: Libor Slanina ( 19 branek)

Nejproduktivnější hráč týmu: Libor Slanina ( 19+19 k.b.)

Nejlepší nahrávač týmu: Libor Slanina, Marek Hembera ( 19 nahrávek)

Nejtrestanější hráč týmu: Václav Landkammer ( 54 tr. minut)

- Ondřej Průša -