CROSSDOCK Extraliga

První díl Hokejbal TV v nové sezoně je na světě! Sledovat jej můžete na kanálu YouTube

Hokejbal TV se opět rozjel na plné pecky a po skvěle odvedené práci na juniorském mistrovství světa v anglickém Sheffieldu přichází s dalším dílem.

Předsezonní díl Hokejbal TV se krátkou dobu rozhodně nepřipravoval a diváci se mohou těšit na řadu témat. „Díl se připravoval celé dva měsíce. Snažil jsem se, aby naše kamera navštívila ty nejzajímavější situace, které jsou organizovány ČMSHb,“ vysvětluje šéfredaktor webu hokejbal.cz a Hokejbal TV Pavel Schröfel. „Vše začalo v Sheffieldu, kde jsme s kolegou kameramanem zažili výbornou partu, a práce šla sama od ruky,“ vzpomíná na báječný zážitek v podobě juniorského MS Schröfel.

Mezi další témata nového dílu hokejbalové televize patří nadcházející ročník CCM Extraligy, v níž pardubické Autosklo bude obhajovat mistrovský titul. „Poslední kousek naší skládanky jsme natáčeli na tréninku našeho mistra z Pardubic a tam mě překvapilo, jak kluci jsou na novou sezonu naladěni,“ nechává diváky Hokejbal TV nakouknout pod pokličku Pavel Schröfel.

Kameraman s reportéry nakonec zavítali do dvou extraligových klubů v podobě nováčka z Rakovníka a obhájce titulu z Pardubic. Proč asi zvolil právě tyto dvě destinace? „Chtěli jsme ukázat dva kluby, které se v minulém ročníku radovali z vítězství. U Rakovníka to bylo to postupové do nejvyšší soutěže a u Pardubic to bylo z titulu,“ vysvětluje šéfredaktor Schröfel. „V průběhu celé sezony dáme opět prostor všem extraligový celkům, ať všichni vidí, jak se dělá dobře hokejbal v té naší malé zemičce,“ upozorňuje.

Každý hokejbalový fanoušek se jistě těší na další díl Hokejbal TV a je zvědavý, zdali bude obohacen o nějaké zajímavosti. „Každý díl je něčím originální a bude tomu tak i v prvním dílu nové hokejbalové sezony!“ nenechává nikoho na pochybách Pavel Schröfel.

Na další díl si do hokejbalu nadšení diváci počkají necelé dva měsíce. „Do konce roku plánujeme ještě dva díly, které by měly opět mapovat dění v hokejbalovém prostředí. Už teď mohu slíbit, že druhý díl bude k vidění 20.10 na našem kanále YouTube,“ prozrazuje Schröfel. „Jsem také rád, že jsme naším televizní pořadem dali návod i ostatním. Naši sousedi ze Slovenska už také mají hokejbal TV a to je pro mě velká pocta,“ zdůrazňuje Pavel Schröfel.

Premiéra 1. dílu Hokejbal TV v sezoně 2016/17 – 1.9.2016 v 20:00 na kanále YouTube!