CROSSDOCK Extraliga

Zápas kola mezi Kert Parkem a Ústím také ODLOŽEN! Redakce zamíří do Plzně

16. kolo CROSSDOCK Extraligy pořádně prořídlo. Vlivem nepříznivého počasí, mrazu a na některých místech vydatných sněhových nadílek se zrušilo hned trio duelů včetně plánovaného zápasu kola mezi prvním Kert Parkem a třetí ústeckou Elbou, kam měla namířeno i redakce hokejbal.cz.

V časných ranních hodinách byl odložen přesun letohradských jelenů do Rakovníka, kde se na zmrzlém asfaltovém povrchu nedá hrát. Následně se zrušilo i klání v Malém Březně, kde se na plastovém povrchu měl utkat v důležitém duelu Most s pražským KOVEM. Záhy přišla nemilá informace z hlavního města, respektive z Lužin. Mistrovský Kert Park kvůli sněhu musel odvolat zápas proti ústecké Elbě. Redakce hokejbal.cz tak přinese výživné informace z utkání mezi Plzní a Kladnem. Hrát by se mělo také v Sudoměřicích.

Aktuální rozpis 16. kola CROSSDOCK Extraligy:

15:00 SK Sudoměřice vs. HBC Hradec Králové 1988

„Zajímavý zápas o play-off proběhne v Sudoměřicích. Dvoubodový rozdíl mezi šestým a devátým místem předpovídá velmi zajímavé bitvy a leccos může napovědět právě souboj Sudoměřic s Hradcem Králové. O tom, že se v Sudoměřicích nevyhrává zrovna snadno, se již přesvědčila řada favoritů. Hradec na východě republiky nevyhraje, diváci uvidí dělbu bodů a následnou výhru domácích po nájezdech,“ myslí si redakce hokejbal.cz před utkání na jihu Moravy.

16:00 HBC Plzeň vs. HBC ALPIQ Kladno – ZÁPAS KOLA!

„Zimní spánek Kladna musí jednou skončit, na hřišti Plzně to ale nebude. Západočeši dokázali o minulém víkendu šokovat na vlastním hřišti vedoucí Kert Park a ani druhému týmu tabulky nedarují nic zadarmo. I zde se štěstí přikloní na stranu Plzně, která díky kvalitní obraně a brankáři produktivnímu soupeři mnoho nepovolí a vyhraje,“ tipuje redakce hokejbal.cz jak tento zajímavý duel nejspíše dopadne. Zapomene Kladno na nepovedený vstup do jarní části na východě Čech a probudí se na horké plzeňské půdě?

Sledujte oba zápasy živě na onlajnech -> ZDE!