CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK Extraliga pokračuje! Budou se opakovat překvapení z minulého kola?

CROSSDOCK Extraliga je i nadále velmi vyrovnaná a každé vítězství znamená posun tabulkou. Každá prohra naopak sešup, což poznaly o uplynulém víkendu Sudoměřice, které se dostaly na nepostupovou příčku do play-off.

11:00 HBC Rakovník vs. SK Hokejbal Letohrad - ZRUŠENO!

Utkání je kvůli nepřízni počasí a nehratelnému povrchu na půdě Rakovníku zrušeno a o náhradním termínu se teprve bude jednat. My vás o něm budeme informovat!

15:00 HBC Rondo Most vs. TJ Kovo Praha

Utkání je kvůli nepřízni počasí a nehratelnému povrchu v Malém Březně zrušeno a o náhradním termínu se teprve bude jednat. My vás o něm budeme informovat!

15:00 SK Sudoměřice vs. HBC Hradec Králové 1988

Sudoměřice se určitě po prohře z minulého víkendu budou chtít co nejrychleji vrátit do postupové osmičky, do cesty se jim však postaví šestý Hradec. V případě vítězství se však Sudoměřice mohou dostat před něj, tak moc je letos CROSSDOCK Extraliga vyrovnaná. Na podzim vedl Hradec po první třetině už 3:0, ale v závěrečné patnáctiminutovce se ještě musel bát o body, protože Sudoměřice stáhly na rozdíl jednoho gólu. Těsné vítězství 3:2 však nakonec piráti udrželi.

16:00 HBC Plzeň vs. HBC ALPIQ Kladno

Kladno má po minulém víkendu rozhodně co dohánět. Odehrálo totiž dvě utkání, ze kterých vytěžilo jediný bod! I přes porážky si však nadále drží druhou příčku. V dalším utkání ho čeká čtvrtá Plzeň, které se naopak dařilo, připravila totiž Kert Parku teprve druhou porážku v letošním ročníku! První vzájemný letošní zápas vyzněl jasně pro Kladno, jež zvítězilo 3:0, Plzeň však tentokrát bude určitě posilněna vítězstvím z minulého víkendu.

17:00 HC Kert Park Praha vs. Elba DDM Ústí nad Labem – ZÁPAS KOLA!

Souboj prvního se třetím, takový bude zápas kola. Kert Park má na Ústí už osmibodový náskok, druhé Kladno je na tom o čtyři body lépe. Kert Park tak i v případě prohry bude stále na první pozici, ale Ústí se o svoje místo musí bát. Další dva týmy mu už totiž dýchají na záda. V minulém kole však odčinilo zaváhání s Mostem a rádo by na tento výsledek navázalo. Čeká ho však těžký soupeř, kterému v prvním letošním vzájemném utkání podlehlo 1:4. Kert Park tak bude jasným favoritem, i ten se však dá porazit.

Sledujte všechna utkání živě -> ZDE!