CROSSDOCK Extraliga

Třetí kolo CCM Extraligy nabídne reprízu finále! Neporažený Kert míří do Sudoměřic

Následující víkend přinese třetí kolo CCM extraligy. To se tentokrát odehraje v jeden den, a to v sobotu. Během pár hodin se tak sehraje hned několik zajímavých duelů. Pardubické Autosklo, obhájce titulu z loňského roku, hraje svůj domácí zápas s Kladnem a dojde tak na reprízu finálové série!

HBC Hradec Králové 1988 - TJ Kovo Praha, sobota 17. 9. v 11:00

Hradec Králové sehraje ve třetím kole CCM extraligy svoje první domácí utkání. A právě tento duel zahájí celé následující kolo. Piráti se chtějí před domácími fanoušky předvést, odčinit svoji nepovedenou předchozí sezonu, a především navázat na bodový zisk ze hřiště ústecké Elby. Proti Východočechům však bude stát Kovo Praha, které taktéž nebude chtít odjed s prázdnou. Pražané tak budou chtít předvést stejný výkon, který jim zajistil zatím jediné tři body do tabulky, a to z prvního kola v Mostě.

SK Sudoměřice - HC Kert Park Praha, sobota 17. 9. ve 14:00

Druhým zápasem třetího kola, který bude už rozehrán při sobotním odpoledni, je utkání mezi domácími Sudoměřicemi a hostujícím Kertem Praha. Domácí mají na svém kontě prozatím jednu výhru, a to proti další celku z hlavního města – Kovu. Tentokrát proti Moravanům budou stát znovu hokejbalisté z Prahy, ovšem z Kertu. Ambiciózní celek minulý víkend zvítězil na hřišti obhájce titulu z Pardubic a z šesti body vede celou tabulky hokejbalové extraligy.

HBC Rakovník - HBC Plzeň, sobota 17. 9. ve 14:00

Nováček z Rakovníka do soutěže vstoupil domácí výhrou nad Ústím, a to po samostatných stříleních. Na Středočechy v dalším klání čeká těžký oříšek, soupeřem mu totiž tentokrát bude Plzeň. Silný tým po úvodní výhře nad Sudoměřicemi minulý týden sice prohrál po samostatných stříleních na Kladně, i tak se ale se čtyřmi body usídlil v horní polovině tabulky, kde bude chtít rozhodně zůstat po celou sezonu.

SK Hokejbal Letohrad - Elba DDM Ústí nad Labem, sobota 17. 9. v 16:00

Letohrad už v úvodu soutěže potrápil Kert Praha, ovšem na body to nakonec nestačilo. Východočeši si však spravili chuť hned následující týden. V minulém kole totiž doma přivítali Most a po vítězství si připsali první tři body v nové sezoně. Do Letohradu přijede v sobotu Ústí nad Labem, které má na kontě shodně tři body. Ovšem ty nasbírali Severočeši z obou odehraných zápasů, nejdříve totiž doma porazili už ve zmíněném utkání po samostatných stříleních Hradec Králové a minulý víkend naopak v dovednostní soutěži na hřišti Rakovníku prohráli.

HBC Autosklo – H.A.K. Pardubice - HBC Alpiq Kladno, sobota 17. 9. v 18:00

Pardubičtí obhájci titulu z loňského roku sice měli v prvním zápase pauzu, ovšem v tom následujícím už se taktéž do extraligového kolotoče zapojili. Domácí zápas s Kertem jim však nevyšel podle představ a po prohře 1:2 všechny tři body putovali do hlavního města. Pardubice však mají možnost na reparát hned v sobotu v podvečer. Znovu na domácí půdě, s největší pravděpodobností částečně i pod umělým osvětlením, si přijede pro body Kladno. Už ve třetím kole tak dojde na reprízu loňského finále, kde všechny duely slibovaly a vlastně i předvedly skvělou podívanou. Bude tentokrát úspěšnější Středočeské mužstvo posíleno o dva body ze zápasu s Plzní?