CROSSDOCK Extraliga

Ústí pojede v zápase kola bojovat na hřiště Kertu o první výhru za tři body!

Téměř všechny týmy čekají o víkendu dvě utkání. V sobotu se v rámci zápasu kola proti sobě postaví od 17:00 hod. domácí Kert s Ústím. Jedná se o souboj třetího s devátým. Kert má oproti Elbě na svém kontě tři výhry za tři body.

Naposled si hráči Kertu smlsli na nováčkovi

Kert vstoupil do nového ročníku dobře. Na svém kontě má devět bodů za tři výhry v základní hrací době. První vítězství si připsal hned v úvodním zápase. S Letohradem sice prohrával, ale dvěma brankami dokázat skóre zvrátit na svojí stranu a připsal si první tři body. O týden později si vyšlápl na loňského mistra z Pardubic. Stejně jako v prvním kole i tentokrát prohrával o jednu branku, ale nakonec bral výhru 2:1.

Po porážkách 2:4 od Sudoměřic a 2:3 od Kladna přišla další tříbodová výhra. Na svém hřišti si Kert smlsnul na nováčkovi z Rakovníka, kterému nadělil hned deset branek. Nejúspěšnějším hráčem v tomto utkání byl Tomáš Wróbel, který si zapsal sedm bodů za tři branky a čtyři asistence. Wróbel je zatím nejlepším hráčem Kertu. Na svém kontě má pět gólů a stejný počet asistencí.

Ústí si připsalo zatím jednu výhru a to po samostatných stříleních

Loňskému čtvrtfinalistovi z Ústí se zatím moc nedaří. Po čtyřech duelech mu patří devátá příčka a na svém kontě má pouze jednu výhru po samostatných nájezdech. Ty jsou zatím pro Elbu poznávacím znamením. Hned ze čtyř utkání skončila tři až po dovednostní disciplíně. Jedinou výhru bralo Ústí hned v prvním kole, když porazilo Hradec 3:2 po exekucích.

Severočeská družina následně podlehla stejným výsledkem Rakovníku a Letohradu. Ústí se naposled utkalo na svém hřišti s Pardubicemi, kterým nevstřelilo ani jednu branku a prohrálo 0:4. Nejlepším hráčem Elby je zatím Jan Langthaler, který vstřelil čtyři branky. Tabulkové postavení mluví ve prospěch Kertu, ale loňská vzájemná utkání jsou 1:1! V obou případech vyhrál hostující tým. Nejprve Ústí těsným výsledkem 1:2, ve druhém případě Kert 1:9.