CROSSDOCK Extraliga

Ústí uspořádalo na počest tragicky zesnulého Daniela Práška turnaj!

Zářijový sváteční den nepřinesl na hokejbalové hřišti v Ústí nad Labem dobrou náladu. Ve středu 28. září se zde totiž uskutečnil první ročník turnaje O pohár Daniela Práška. Turnaj je vzpomínkou na dlouholetého hráče Elby Ústí nad Labem, který před rokem tragicky zemřel.

Turnaje se zúčastnily týmy Elba DDM „A“, Elba 2006, Perla Řetenice a Rondo Teplice. Tedy týmy, ve kterých Dan působil. I přesto, že turnaj byl hlavně o tom zavzpomínat a uctít památku Dana, hrál se pěkný útočný hokejbal, čehož hlavně oba týmy Elby dokázaly využít a vstřelily několik gólů do prázdné branky. Velký putovní pohár nakonec zůstal v držení Elby „A“, dále se umístily týmy v tomto pořadí: Elba 2006, Perla a nakonec Rondo.

Na závěr slovo hlavního organizátora turnaje Jiřího Petružálka: „Děkuji všem klukům za účast a za pohodovou a férovou hru. Rád bych, aby se z tohoto turnaje stala tradice a mohli jsme tak všichni společně na Dana zavzpomínat."

Výsledky turnaje:

Elba A – Perla 5.4sn

Elba 2006 – Rondo 2:1

Elba A – Rondo 5:1

Elba 2006 – Perla 4:3

Rondo – Perla 2:3

Elba A – Elba 2006 9:5

Sestavy týmů:

ELBA A: Brhel – Kučera, Kerl, Švanda, Sedláček – Baxa, Pilař, Šilínek, Soukup, Hubený, Langhtaler.

ELBA 2006: Vydra, Straka – Pavlík, Cerman, Dědič, Růžička, Nedbal – Kváš, Petružálek, Hůja, Štěpánek, Havliš, Sýkora, Obdržálek A.

PERLA: Doleček – Rezek, Rus, Žižka – Černý, Pokorný, Diepold D., Diepold M., Pivko.

RONDO: Vaníček – Chmelina, Prokš, Jirava – Sláma, Jarkovský, Pagunadis, Plachý, Bílý.