CROSSDOCK Extraliga

V neděli je na programu kompletní 20. kolo, čekají nás boje o poslední místo v play-off

Po reprezentační přestávce nás čeká v neděli 19. 3. po kompletním sobotním devatenáctém kole dalších pět zápasů v rámci kola dalšího. Volno dostanou hráči z Letohradu, na které nezbyl soupeř.

HBC Kovodemont Most vs. HBC Rakovník, neděle 19. 3. 2017 v 11:00

Zápas posledního s předposledním přinese zajímavou podívanou, protože oba týmy mají shodný počet bodů. Když se však podíváme na první vzájemný souboj z letošního ročníku, tak výsledek jasně hovoří pro Rakovník. Díky Martinu Tvarůžkovi šel do vedení v osmé minutě. V dalších dvou třetinách přidal Rakovník po dvou brankách, a nakonec se radoval z jasného výsledku 5:0. Poražený tým už bude mít cestu do play-off velmi těžkou.

HBC Hradec Králové 1988 vs. SK Sudoměřice, neděle 19. 3. 2017 v 11:00

Další dva týmy, které bojují o play-off, se proti sobě postaví také od jedenácté hodiny. Sudoměřice se nyní nacházejí o bod před Hradcem, mají však odehráno o utkání více. Čeká nás tak boj o každý kousek hradeckého hřiště. První vzájemný zápas přinesl vyrovnaný výsledek 4:3, po kterém byly šťastnější Sudoměřice. Hradec však šel v osmnácté minutě do vedení už 0:3 a vypadalo to, že má průběh zápasu pod kontrolou. Sudoměřice ale zařadily vyšší rychlost a v devětatřicáté minutě se radovaly z obratu, který už udržely do konce.

Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC ALPIQ Kladno, neděle 19. 3. 2017 v 11:00

Ústí přivítá na svém hřišti vedoucí Kladno. V prvním zápase Ústečtí dvakrát snižovali jednobrankový náskok Kladna. Půl minuty před první sirénou si však ALPIQ vybojoval dvoubrankový náskok, který dlouho držel. Elba DDM díky Karlovi Pilařovi, který vstřelil druhou branku, snížila na jednobrankový rozdíl. Víc gólů už však diváci neviděli, a tak se Kladno radovalo z výhry 4:3.

HC Kert Park Praha vs. HBC Plzeň, neděle 19. 3. 2017 v 14:00

Kert Parku patří aktuálně třetí příčka, kterou však nemá jistou. Odehrál totiž o utkání více než jeho tabulkoví sousedé. Plzeň na něj ztrácí pouhé čtyři body. V prvním utkání se z výhry radoval Kert Park. Výhru však vybojoval až v druhé půlce třetí třetiny, do té doby bylo skóre nerozhodné 1:1. Díky dvěma brankám vyhrál 1:3.

TJ KOVO Praha vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice, neděle 19. 3. 2017 v 17:30

Poslední utkání celého víkendu odehraje KOVO proti Autosklu. Autosklu patří druhá pozice a na vedoucí Kladno ztrácí tři body. V říjnu braly Pardubice výhru 5:2. K výhře směřovaly už po první třetině, kterou vyhrály 3:1. Diváci viděli ve zbylých dvou třetinách ještě tři branky, ale KOVO vstřelilo pouze jednu z nich, a tak se muselo před svým soupeřem sklonit.