CROSSDOCK Extraliga

CCM Extraligu čeká opět nabitý víkend! Bude pražské Kovo pokračovat v zázračné jízdě?

O nadcházejícím víkendu má CCM Extraliga na programu sedm zápasů. V sobotu se odehrajete kompletní čtrnácté kolo a v neděli pak ještě dva zápasy z kola patnáctého. Všechny týmy už se spolu jednou utkaly a bude se tak jednat o odvety.

Sobota

HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC Kovodemont Most, sobota 12. 11. 2016 v 11:00

První víkendové utkání postaví proti sobě Hradec s Mostem. Dva týmy, kterým se v letošním ročníku zatím stále moc nedaří. Obě mužstva mají na svém kontě tři výhry, ale Hradec má díky třem výhrám po samostatných stříleních o tři body více. V posledním kole podlehl Hradec Kovu 1:2 po samostatných stříleních a Most si připsal vítězství nad Letohradem 3:1. První vzájemné utkání vyšlo lépe Mostu, který porazil Hradec na svém hřišti 5:2.

HBC Rakovník vs. HC Kert Park Praha, sobota 12. 11. 2016 v 14:00

Aktuálně pátý Kert se představí na hřišti Rakovníku. Hráči Kertu uctili minulou sobotu památku zesnulého Libora Topolánka výhrou 12:1 nad Sudoměřicemi. Rakovník se málem přiblížil ke stejnému číslu, ale on byl ten, který nedokázal vstřelit branku a podlehl Plzni vysoko 0:9. I v prvním vzájemném měření sil Rakovníku s Kertem padlo velké množství branek. Kert vstřelil už v první třetině tři branky a ve zbytku zápasu jich přidal ještě sedm. Rakovník nakonec prohrál 1:10.

SK Sudoměřice vs. Elba DDM Ústí nad Labem, sobota 12. 11. 2016 v 14:00

Ústí se posunulo po výhře nad Letohradem 2:1 na čtvrté místo tabulky. Letohrad srovnal ve čtyřiatřicáté minutě na 1:1, ale aktuálně nejproduktivnější hráč CCM Extraligy Lukáš Soukup rozhodl necelé čtyři minuty před koncem o vítězství svého týmu. Nyní se postaví Elbě do cesty deváté Sudoměřice, které v posledním zápase podlehly Kertu 1:12. Oba týmy čeká první vzájemný zápas, tak uvidíme, kdo se bude radovat z vítězství.

SK Hokejbal Letohrad vs. TJ Kovo Praha, sobota 12. 11. 2016 v 16:00

Na hřiště Letohradu zamíří těžký soupeř z Prahy. Kovu patří aktuálně druhá příčka, za jasně vedoucím Kladnem. Letohrad odehrál během minulého víkendu hned dvě utkání, ale nebral ani jeden bod. Nejprve podlehl v sobotu Ústí 1:2 a následně v neděli Mostu 1:3. Kovo si připsalo dva body za výhru 2:1 po samostatných stříleních proti Hradci. V prvním vzájemném zápase bral tři body Letohrad, který si dokázal poradit s Kovem na jeho hřišti. Ve druhé třetině srovnal dvoubrankovou ztrátu a díky dalším dvěma gólům ve třetí třetině rozhodl o své výhře.

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. HBC Plzeň, sobota 12. 11. 2016 v 16:00

Na hřišti Autoskla se představí hráči z Plzně. Pardubice zamířily minulý víkend na hřiště Kladna, které zatím body v letošní sezoně téměř neztrácí. Pardubice srovnaly po patnácti sekundách na 1:1. V zápase dlouho držely se soupeřem krok, ale kladenský gól z osmadvacáté minuty nakonec rozhodl o vítězi. Plzeň si zastřílela v Rakovníku, kde vyhrála jasně 9:0. V prvním vzájemném zápase braly tři body Pardubice, které vyhrály na plzeňském hřišti 3:0.


Neděle

TJ Kovo Praha vs. SK Sudoměřice, neděle 13. 11. 2016 v 13:00

Oba týmy čeká druhý zápas během jednoho víkendu. V prvním vzájemném utkání, které se odehrálo už 10. září, zvítězily Sudoměřice na svém hřišti 4:1. Sudoměřice utkání rozehrály velmi dobře. Už po první třetině vedly 2:0. Po bezbrankové druhé části padly v závěrečné patnáctiminutovce další tři góly, z nichž dva byly do branky Kova, čímž si Sudoměřice pojistily výhru.

HC Kert Park Praha vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice, neděle 13. 11. 2016 v 14:00

Také tyto dva týmy čeká nabitý víkend. A také zde se jedná o odvetu ze začátku září. V tomto utkání bral tři body Kert. Autosklo mu podlehlo před svými diváky 1:2. Přitom Pardubice šly do vedení minutu a půl před první sirénou. Další branku však v zápase už nepřidaly a jediný přesný zásah jim nestačil. Kert vstřelil po jednom gólu v dalších dvou třetinách a připsal si tak druhé vítězství v nové sezoně.