CROSSDOCK Extraliga

Sváteční den přinese hokejbal opět na obrazovky České televize!

Hokejbalová CCM extraliga má ve sváteční den na programu dva zápasy. V rámci 16. kola odehraje zápas HBC Rakovník s Kovem Praha. Přesunuté 15. kolo mezi HBC Plzeň a ALPIQ Kladno uvidí hokejbalový diváci na obrazovkách sportovního kanálu ČT SPORT.

Spolupráce s Českou televizí získává jasné obrysy. Nejen, že hokejbal se více dostává do veřejnoprávní televize, ale máme potvrzeno, že 15. kolo hokejbalové CCM extraligy mezi HBC Plzeň a ALPIQ Kladno bude živě vysílat ČT SPORT. K přímému přenosu se vyjadřuje člen předsednictva ČMSHb David Kantor: „Vše vychází z dohody, kterou jsme letos na jaře uzavřeli s ředitelem ČT SPORT p. Jiřím Ponikelským. Já jsem rád, že se dohoda naplňuje nejen těmito přenosy, ale i postupným nasazováním reportáží do zpravodajství.“

Zápas HBC Plzeň vs. Alpiq Kladno startuje v 16 hodin. Utkání bude komentovat velmi zkušený komentátor, který se dlouhodobě věnuje hokejbalu Tomáš Jílek, jehož spolukomentátorem bude matador Roman Ondráček. Termín přenosu byl pečlivě vybírán, až padl datum 17.11. Jelikož v tento čas může být počasí všelijaké, tak se vybral zápas mezi mečouny a rysy. Přeci jen utkání v hale bude jistotou.

S Českou televizí je navázána dlouhodobá spolupráce. Už nyní všichni víme, že se diváci mohou těšit i na zápasy z mistrovství světa, které se odehraje od 1. do 10. června 2017 v Pardubicích. ČT SPORT dá ale více prostoru naší nejvyšší soutěži. „Do budoucna bychom měli jet v tomto formátu: finálové přenosy CCM extraligy, jeden zápas ze čtvrtfinále nebo semifinále CCM extraligy a minimálně jeden zápas na podzim. To nejtěžší, co nás vždy čeká, je hledání možného termínu ve vysílání ČT SPORT.“ Poodhalil blíže člen předsednictva zodpovědný za marketing David Kantor.

Více informací naleznete na www.hokejbal.cz.