CROSSDOCK Extraliga

Šestnácté kolo přinese reprízu loňského čtvrtfinále, kdo bude úspěšnější?

První dvě utkání CCM Extraligy byly na programu již ve čtvrtek, v den státního svátku. Plzeň s Kladnem čekala dohrávka patnáctého kola, která se těšila z přítomnosti televizních kamer ČT sport. Zbytek týmů čeká kolo následující, jež se odehraje v sobotu 19. 11.

Sobota

HBC ALPIQ Kladno vs. HC Kert Park Praha, sobota 19. 11. v 11:00

Kladno čeká po čtvrtečním televizním zápase další utkání. V sobotu se postaví proti Kertu, který se po třech výhrách v řadě vyhoupl na druhou pozici za jasně vedoucí Kladno. V případě výhry Pražanů by je však dělily pouze tři body. Kertu se podařil minulý víkend, když v sobotu porazil Rakovník 3:1 a v neděli vysoko Pardubice 8:4. V prvním vzájemném zápase se prosadil Kert už po minutě a čtyřech sekundách. Poté se však ke slovu dostalo Kladno, které třemi brankami zvrátilo skóre na svoji stranu. Kert čtyři minuty před koncem už pouze snižoval na konečných 2:3.

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. Elba DDM Ústí nad Labem, sobota 19. 11. v 16:00

Souboj třetího se čtvrtým přinese druhé sobotní utkání mezi Pardubicemi a Ústím. Pardubice měly uplynulý víkend na programu hned dva zápasy. V sobotu porazily Plzeň 2:0, ale v neděli podlehly Kertu 8:4. Ústí cestovalo do dalekých Sudoměřic, kde nedovolilo soupeři skórovat a odvezlo si tři body za výhru 3:0. První vzájemné utkání mluví jasně pro Pardubice, i když skóre po první třetině bylo 0:0. Autosklo po jedné brance ze druhé třetiny, přidalo v té závěrečné další tři a vyhrálo 4:0.

SK Hokejbal Letohrad vs. HBC Hradec Králové 1988, sobota 19. 11. v 16:00

Zápas mezi Letohradem a Hradcem začíná také v 16:00 hod. Letohradu patří šedmá příčka. V posledním zápase si připsal tři body do tabulky, když porazil Kovo 3:2. Hradec se nachází o jednu příčku níže a také on se radoval z výhry. Na svém hřišti přivítal Most, se kterým si poradil 3:0. Přesto, že Letohrad Hradec v prvním vzájemném zápase přestřílel 46:19, prohrál 1:4. Hradec šel do vedení už po šestačtyřiceti vteřinách. Na tuto branku dokázal Letohrad ještě zareagovat a srovnat. Hradec však přidal další tři góly, které už byly nad síly Letohradu.