Reprezentace

Reprezentační A-tým zveřejňuje předběžnou nominaci

Reprezentace A-tým - Reprezentační výběr seniorů chystá na první červnový víkend soustředění na zimním stadionu ve Světlé nad Sázavou a nyní se rozhodl realizační tým zveřejnit předběžnou nominaci, která pokrývá především hráče, již se na seniorské reprezentační úrovni mnohokrát nepředstavili.

Pojďme se podívat na nominaci a specifikovat si, co a jak. Trenérské duo Kadlec a Kurfüst se zatím rozhodlo nominovat níže uvedené hráče a další přibudou po skončení prvního kola play-off. Ve finální nominaci by měli v závěru být dva gólmani, osm obránců a dvanáct útočníků.

Žádný z nominovaných hráčů nyní nemusí nijak potvrzovat svojí účast. To bude potřeba až u finální nominace, při které budou vydány taktéž pokyny pro nominované.

”Chtěl bych požádat kluby, které ještě hrají Český pohár, aby své zápasy odehrály co nejdříve po skončení své ligové soutěže a jejich hráči se tak mohli zúčastnit reprezentačních soutředění o víkendu 2. a 3.června, týká se to jak seniorské reprezentace, tak i mládeže,” žádá závěrem generální manažer reprezentací Adam Karnet.

Nominace k 11.4. - 16 hráčů

Brankáři

Jan Šimara (Letohrad), Daniel Vašek (Karviná)

Obránci

Tomáš Hák (Pardubice), Jaroslav Pospíšil (Kert Park), Radek Soukup, Petr Šícha (Kladno)

Útočníci

Jan Bílý (Pardubice), Adam Führich, Jiří Kruček, Lukáš Plzák (Kert Park), Daniel Hnízdil (Kladno), Michal Hrubý, Lukáš Myslivec, Ondřej Lux (Hradec Králové), Radek Hulín (Most), Lukáš Soukup (Ústí nad Labem)