CROSSDOCK Extraliga

Fanoušci rozhodli! Největším tahounem v semifinále se stal lužinský Tomáš Wróbel

Po semifinálových duelech play offCROSSDOCK Extraligy jsme vyhlásili anketu o nejlepšího hráče těchto duelů. Fanoušci prostřednictvím hlasování na hokejbalovém Facebooku nakonec jednoznačně rozhodli o vítězi.

Wróbel byl hodně vidět v každém zápase, obranu Letohradu větral skoro s každým svým střídáním. V hlasování fanoušků pak porazil i své dva parťáky z týmu Martin Kručka a Petra Mikla. „Hodně si ocenění vážím a moc děkuji lidem, kteří mi tam to srdíčko na Facebooku dávali,“ usmíval se útočník Kert Parku v úterý odpoledne, kdy jsme anketu vyhodnotili. „Ale myslím si, že z té zmíněné šestky, ze které lidé vybírali, si ocenění zaslouží všichni, minimálně oba brankáři, kteří svým týmům k postupu do finále hodně pomohli,“ pokračoval.

Na mysli má už zmíněného Petra Mikla a také kladenského strážce svatyně Jana Jirotku. Oba totiž ve třech zápasech inkasovali pouze jednou a finále, které začíná už tuto sobotu a neděli na pražských Lužinách vždy od 15. hodiny, tak bude mít další zajímavou zápletku. Prokáže se totiž nejen to, kdo disponuje kvalitní ofenzivou, ale také to, kdo si udrží téměř nepropustnou defenzivu! „Já jen doufám, že mi nějaká ta forma vydrží i do finále, kde bych moc rád pomohl celému týmu k zisku třetího titulu v řadě, který si všichni tak moc přejeme,“ přidává na závěr vítěz ankety o nejlepšího hráče semifinále play off CROSSDOCK Extraligy Tomáš Wróbel. V pátek večer s ním ještě přineseme pro čtenáře hokejbal.cz obsáhlý videorozhovor!