Reprezentace

Kemp seniorské reprezentace bude až v prosinci

Podle původního harmonogramu měla hokejbalová reprezentace absolvovat o příštím víkendu herní přípravu, vzhledem k aktuálním rozhodnutím se však hráči národního týmu sejdou až po skončení podzimní části extraligových soubojů.

"Chtěli jsme využít extraligovou pauzu, která se v rozpise objevila kvůli turnaji Masters v Plzni. Cílem bylo dostat se za zápasem do Německa nebo západního soupeře přivítat u nás. Komunikace probíhala především mezi hlavními trenéry obou výběrů, kteří se dobře znají z hokejového prostředí. Výstupem byl bohužel fakt, že pro Němce, kteří zapojují do týmu také hráče ledního hokeje, je v tomto termínu složení mužstva dle jejich představ nerealistické," popisuje situaci manažer českého výběru Adam Karnet a dodává -

"Trenéři se proto po domluvě s vedením svazu soustředění z tohoto termínu rozhodli vynechat. Nároďák čeká náročná sezona, vybraní hráči se s volnými víkendy příliš nepotkají a odpočinku bude poskrovnu. Řada z nich se podle mých zpráv také chystá o příštím víkendu na poslední letošní dovolenou, případně se až v průběhu soboty či neděle vrací. Extraliga se pořád teprve rozebíhá, všichni se dostávají do tempa, navíc se mohou ukázat další nové tváře. Setkáme se tedy až v dalším plánovaném termínu po skončení ligového podzimu, a tam už budeme úřadovat naplno."