CROSSDOCK Extraliga

Jízdní řád semifinále je na světě! Případné páté duely přinese sváteční středa

CROSSDOCK Extraliga už pár dní zná svoji nejlepší letošní čtyřku týmů. A ta se seřadila úplně identicky tak, jak skončila v základní části. S postupem neměl větší problémy Kert Park Praha a také Kladno.

HC KERT PARK PRAHA (1.) vs. SK HOKEJBAL LETOHRAD (4.)

První tým tabulky Kert Park Praha vyřadil ve třech zápasech svého pražského rivala KOVO Praha. Jeho soupeř ale dlouho nebyl znám, protože to kromě Kladna a Plzně mohl teoreticky být i Hradec Králové nebo Pardubice. Nakonec je ale všechno jinak, jelikož sérii s Autosklem zvládl Letohrad, který se tak bude snažit od nadcházejícího víkendu poslat do kolen mistra posledních dvou ročníku z Lužin! První tři bitvy začnou v odpoledních časech, případný čtvrtý zápas by v Letohradě odstartoval v pravé poledne a rozhodující duel by se odehrál ve sváteční středu.


HBC ALPIQ KLADNO (2.) vs. HBC PLZEŇ (3.)

Kladno mělo po výsledkové stránce také zdánlivě hladkou cestu do semifinále, protože vyřadilo ústeckou Elbu ve třech zápasech. Výsledek ale úplně neodpovídá hře Severočechů, která byla především v prvních dvou domácích duelech ALPIQu velice povedená. Kladno tak také muselo čekat na soupeře, kterým se nemohl stát jenom Hradec Králové. Nakonec tak dojde na souboj v tabulce druhého a třetího celku, protože rysové vyzvou plzeňské mečouny! První a třetí zápasy mají shodné začátky, stejně jako druhý a případný čtvrtý. V první variantě se bude začínat v odpoledních hodinách a ve druhé hodinu před polednem. Teoretický pátý duelu se bude taktéž hrát ve sváteční středu, kde zatím začátek stanoven nebyl.