CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK Extraliga pokračuje! Jak moc se změní pořadí po dalším víkendu?

Po úvodních čtyřech zápasech vstoupí během následujícího víkendu do CROSSDOCK Extraligy zbylé celky. Jediným mužstvem, který má vzhledem k lichému počtu týmů volno, je Hradec Králové, jenž má první jarní výhru už za sebou.

Sobota 10. března – Najde Autosklo recept na Kladno?

10:00 SK Hokejbal Letohrad vs. HBC Rondo Most

Letohrad se stále nachází pod čarou, která znamená postup do play-off. Na osmé Sudoměřice však ztrácí pouhé tři body, které může nyní získat v utkání proti Mostu. První letošní vzájemné utkání však proti němu prohrál 1:3. Most ukázal připravenost na jarní část v zápase proti Ústí, které porazil minulý víkend 4:0. Letohrad čeká první utkání po zimní přestávce, uvidíme tedy, jak na zbytek základní části potrénoval.

14:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC Rakovník

Ústí přezimovalo na třetí příčce, ale vstup do jarní části se mu vůbec nepovedl, Mostu podlehlo 0:4, a má tak v dalším utkání co napravovat. V tom se mu do cesty postaví Rakovník. Podzimní vzájemné utkání mluví ve prospěch Elby DDM, která vyhrála až po samostatných stříleních. Rakovník dvakrát stáhl jednobrankovou ztrátu, ale nakonec prohrál 2:3.

16:00 TJ Kovo Praha vs. SK Sudoměřice

Sudoměřice zatím drží poslední postupovou příčku, ale mají odehráno o utkání více než devátý Letohrad. Každý bod, který je ve hře, je tak pro ně důležitý. Kovu se po další porážce postup do play-off vzdaluje a stále se nachází na poslední příčce s pouhými pěti body. Také vzájemné utkání ze září mluví ve prospěch Sudoměřic, které ho vyhrály 3:0.

16:00 HBC Plzeň vs. HC Kert Park Praha

Vedoucí celek z Prahy narazí na soupeře z Plzně. Kert Park má na druhé Kladno pětibodový náskok, ale má odehráno o utkání více. Plzeň šlape na paty třetímu Ústí a rozhodně nedá Kert Parku nic zadarmo, dá se tak očekávat vyrovnané utkání. O tom hovoří také vzájemný duel z podzimní části, který vyhrál Kert Park až po samostatných stříleních.

16:00 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. HBC ALPIQ Kladno – ZÁPAS KOLA!

V zápasu kola se proti sobě tentokrát postaví celky Autoskla a Kladna. Pardubice vstoupily do jarní části hodně špatně. Do cesty se mu totiž postavil silný Kert Park, který zvítězil vysoko 6:0. ALPIQ premiéra teprve čeká, ale u druhého týmu tabulky se dá předpokládat dobrá připravenost. Autosklo prohrálo také první vzájemné utkání šestibrankovým rozdílem, a soupeři tak má rozhodně co vracet.

Neděle 11. března – Kladno míří do jeleního hájemství! Letohrad může jen překvapit

11:00 SK Hokejbal Letohrad vs. HBC ALPIQ Kladno

Oba dva celky čeká v neděli druhé utkání víkendu. Letohrad se po sobotním zápasu představí doma, naopak Kladno čeká druhé utkání u soupeře. Jedná se o první vzájemný letošní zápas, ale jasným favoritem by mělo být Kladno. Letohrad však bude mít šanci druhý ALPIQ překvapit.

Všechna utkání můžete sledovat -> ZDE!