CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK Extraliga je opět tady! Zápas kola mezi Kert Parkem a Autosklem

Týden po startu mládežnických extraligových soutěží odstartuje během následujícího víkendu také CROSSDOCK Extraliga mužů. Všechna utkání v rámci třetího kola odehraná na podzim skončila rozdílem jednoho gólu.

11:00 HBC Rakovník vs. HBC Plzeň

Desátý Rakovník přivítá po zimní pauze na svém hřišti Plzeň. Té se daří podstatně lépe, neboť jí patří páté místo. Lepší umístění však nemusí nic znamenat, podzimní výsledek totiž hovoří ve prospěch Rakovníku. Plzeň se dostala do tříbrankového vedení už v první třetině, ale hostující celek tři minuty před koncem srovnal skóre utkání a v samostatných nájezdech si došel pro vítězství 5:4.

11:00 HBC Hradec Králové 1988 vs. TJ Kovo Praha

Aktuálně poslední celek zavítá k šestému Hradci. Také utkání mezi těmito dvěma celky skončilo na podzim až po samostatných stříleních. Kovo šlo jako první do vedení, Hradec dvěma brankami otočil skóre ve svůj prospěch, domácím se podařilo vyrovnat, ale v samostatných stříleních byli úspěšnější hosté, kteří tak brali dva body za výhru 3:2.

15:00 SK Sudoměřice vs. SK Hokejbal Letohrad

Letohrad se nachází na první příčce pod čarou, ale na postup do play-off ztrácí jediný bod. Ten se nyní bude snažit získat proti Sudoměřicím, které jsou na sedmém místě. Branky padaly v podzimním zápase pouze ve třetí třetině a utkání skončilo rozdílem jednoho gólu. Letohrad se ujal jako první vedení, ale byly to Sudoměřice, které nakonec braly tři body. Během necelých tří minut se trefily dvakrát a zvítězily tak 1:2 z pohledu domácích jelenů.

15:00 HBC Rondo Most vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Třetí Elba DDM zamíří k osmému Mostu. Severočeské derby má pokaždé velký náboj a o výborné akce není nouze. Dá se tak i v prvním jarním utkání očekávat velmi dobrý hokejbal. Také utkání mezi těmito celky skončilo na podzim až po samostatných stříleních. Ústí dvakrát dohánělo jednogólovou ztrátu, v obou případech se mu podařilo srovnat a na řadu musely přijít nájezdy. V těch byl úspěšnější ústecký celek, který zvítězil 3:2.

17:00 HC Kert Park Praha vs. HBC Autosklo H.A.K. Pardubice – ZÁPAS KOLA!

V zápase kola se proti sobě postaví Kert Park a pardubické Autosklo. Aktuálně vedoucí celek a čtvrtý tým soutěže spolu odehrají své utkání prvního jarního hracího víkendu jako poslední. Zápas je na programu od 17:00 hod. Podzimní duel skončil rozdílem jednoho gólu. Autosklo šlo do vedení už ve druhé minutě, ale byl to jediný gól, který se mu podařil vstřelit. Další dvě branky vstřelil Kert Park, který tak vyhrál 2:1.

Všechna utkání můžete sledovat zde -> ZDE!