CROSSDOCK Extraliga

Podzimní část završí v Ústí souboj čtvrtého s pátým týmem tabulky!

Poslední extraligový zápas kola roku 2017 nás zavane do Ústí nad Labem! V sobotu 26. listopadu od 14 hodin zde totiž startuje důležitá bitva o příčky uprostřed extraligové tabulky, domácí Elba vyzve celek Plzně.

Rozjeté Ústí chce prodloužit vítěznou sérii

Ústečtí hokejbalisté mají svému soupeři co vracet. V prvním vzájemném zápase letošní sezony se dařilo zejména Jaroslavu Pauerovi, který se ujal slova ve 40. minutě a čistým hattrickem během pěti minut rozhodl o výhře Plzně. Paradoxně to byla poslední prohra Ústeckých až do nynějška. Elba od té doby výrazně zabrala a po třech vítězstvích tabulkou vystoupala až na čtvrtou pozici. Z týmu ústecké Elby bude hrozit zejména Lukáš Soukup, který je s jedenácti góly v šestnácti zápasech nejlepším střelcem celé soutěže!

„Venkovní“ podzim přinese Plzni bitvu o třetí místo

Plzeňští hokejbalisté se drží v tabulce na páté pozici, v případě vítězství v závěrečném podzimním zápase by se ale posunuli právě před Ústí nad Labem a Pardubice na místo třetí! Plzeň v podzimní části sezony odehrála před vlastními fanoušky pouze tři zápasy a na jaře jí tím pádem čeká série domácích duelů, v nichž se může vyšvihnout nahoru. Plzeň nyní bodovala ve třech zápasech po sobě, naposledy si však z hřiště Sudoměřic odvezla porážku po samostatných nájezdech.

Závěrečné utkání posledního podzimního kola začne v Ústí nad Labem 25. listopadu ve 14:00!

Sledujte zápas živě -> ZDE!