CROSSDOCK Extraliga

Ústí nad Labem se v zápasu kola porve o třetí příčku, KOVO čelí dravcům z Kladna!

Během nadcházejícího víkendu se odehrají v CROSSDOCK Extralize pouze tři zápasy. Jedno z nich je na programu už v pátek 24. listopadu od 20:00 hod. V prvních dvou utkáních jsou favoritem týmy z čela tabulky.

Pátek 24.11.

20:00 TJ KOVO Praha vs. HBC Alpiq Kladno

Už v pátek večer se odehraje první utkání 13. kola CROSSDOCK Extraligy. Poslední Kovo přivítá na svém hřišti tým z druhé strany tabulky. Kladnu se daří a drží se dva body za prvním Kert Parkem. Je vedoucím celkem v počtu vstřelených branek, kterých dal od začátku sezony čtyřiapadesát. Oba týmy se spolu utkaly už v druhé půlce října, kdy ALPIQ hostil Kovo. V každé třetině vstřelil čtyři branky, inkasoval dvakrát a vyhrál jasně 12:2.

Sledujte utkání živě -> ZDE!

Sobota 25.11.

11:00 HBC Hradec Králové 1988 vs. HC Kert Park Praha

Hradci se v poslední době příliš nedaří, z posledních tří zápasů získal pouze jeden bod. V dalším utkání ho nečeká vůbec lehký soupeř, narazí totiž na Kert Park, který dosud prohrál jediný duel s Letohradem. Také první letošní vzájemný zápas mluví ve prospěch Kert Parku. Zkraje poslední třetiny se dostal totiž už do pětibrankového náskoku, Hradec však zbraně nesložil a dvěma góly ještě vykřesal naději na úspěch. Vzápětí však přišla další branka Kert Parku, který tak vyhrál 6:2.

14:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC Plzeň – ZÁPAS KOLA!

V zápasu kola se proti sobě postaví tabulkoví sousedé. Čtvrté Ústí hostí pátou Plzeň, na kterou má pouze jednobodový náskok. První vzájemné utkání však mluví ve prospěch Západočechů. Ústečtí se sice zkraje šesté minuty ujali dvoubrankového náskoku, ale další góly v utkání dávali už pouze domácí. Do konce první třetiny dokázali ještě vyrovnat, po bezbrankové druhé třetině přidali další tři branky, a vyhráli tak 5:2. Poslední dva góly vstřelili Plzeňští v rámci jednoho oslabení!

Sledujte obě utkání živě –> ZDE!