CROSSDOCK Extraliga

Fanoušci rozhodněte! Kdo se stane nejlepším hráčem letošních bitev ve čtvrtfinále?

CROSSDOCK Extraliga si dává od pátečního odpoledne sice sedm dní pauzu, redakce hokejbal.cz ale rozhodně ne! Proto vyhlašujeme anketu o nejlepšího hráče čtvrtfinále.

Šestice vybraných, kdo z nich bude ten nejlepší?

Extraligové čtvrtfinále zaklaplo na Velký pátek své letošní brány. A došlo na to v nejdelším možném čase, jelikož hned dvě série se rozhodovaly až v pátém duelu. Velice tomu pomohl svými výkony i hradecký brankář Petr Brykner, jenž sice nakonec postup slavit nemohl, díky jeho perfektním zákrokům se však do nominace nakonec dostal. Brankářské zastoupení má i Letohrad, protože Jan Šimara předvedl v celé sérii s Pardubicemi opět několik těžko pochopitelných úspěšných zákroků a vpředu zase řádil teprve sedmnáctiletý Filip Faltus.

V už jednou zmiňované sérii s Hradcem Králové byli nakonec úspěšnější a velice šťastni plzeňští mečouni, které v naší anketě mají zástupce ve svém bodovém tahounovi, kterým se za pět zápasů se šesti body stal Marek Švarc. Ke dvěma domácím vítězstvím Kladna nad Ústím nad Labem pomohl zase důležitými body František Pliml a Kert Park bodově táhl za postupem v pražské sérii s KOVEM reprezentační forvard a tahoun taktéž celku z Lužin Tomáš Wróbel.

Rozhodnout můžete hlasováním na Facebooku

Vybrání top šestice hráčů pro naši redakci nebylo vůbec lehkým úkolem, je tedy jasné, že některý zástupce může v některých očích fanoušků chybět. Každopádně finální nominace je nakonec po těsném hlasování už známa a vy nyní můžete rozhodnout o celkovém vítězi. Hlasuje se na českém hokejbalovém Facebooku ->ZDE<-, a to označením příslušným emotikonem. Vítěz bude znám už v úterý 23. dubna ve 12:00, do kdy můžete hlasovat!