CROSSDOCK Extraliga

Čtvrtfinále play off CROSSDOCK Extraligy zná svůj jízdní řád! 


Rozpis zápasů čtvrtfinálových sérií play off nejvyšší hokejbalové soutěže už zná nejen své termíny, ale také časy jednotlivých duelů. První čtvrtfinálové souboje započnou v sobotu 6.4. Tři ze čtyř klání startují úderem čtvrté hodiny odpolední.

Představí se v dresu Pardubic hned na úvod hokejová akvizice ze Vsetína?

Je to tady! Dlouho očekáváné boje o titul CROSSDOCK Extraligy startují. V sobotu 6.4. se navíc kamery TV COM vydají přenášet živý přenos z duelu mezi Letohradem a pardubickým Autosklem. Mělo by se jednat o nejvyrovnanější čtvrtfinálovou sérii, vždyť na sebe narazí čtvrtý a pátý tým po základní části. Jak Jeleni z Letohradu, tak Autoskláři navíc disponovali stejným počtem 40 bodů a Letohrad skončil na čtvrtém místě jen díky lepším vzájemným duelům ze základní části. To už je ale dávno zapomenuto. Teprve nyní na sebe všechny celky podle všeho narazí v plných sestavách. Pardubice navíc na poslední chvíli před uzávěrkou přestupů přivedli profesionálního hokejistu ze Vsetína Davida Březinu, který vydatnou měrou pomáhal na Lapači táhnout svůj celek vyřazovacími boji Chance Ligy!

Redakce hokejbal.cz se v sobotu 6.4. vydá na ožehavé pražské derby, v němž Kert Park započne cestu za obhajobou titulu. KOVO se pro jarní část vyztužilo mnoha výtečnými plejery, včetně gólmana z Rakovníku v osobě Leoše Gerlicha, či juniorských mistrů světa hráčů do 20 let útočníkem Matějem Štefkou a obráncem Karlem Gebou. Pražské derby tak bude zajisté nesmírně vyhecované a KOVO v něm může jen překvapit, což je vždy příjemnější role, než když „musíš“. O den později v neděli 7.4. vyrazí TV COM na utkání do Kladna, které bude v sérii zápolit s ústeckou Elbou. Všechny zápasy navíc můžete sledovat přes textový živý přenos na onlajny.com. Dostanou se domácí celky po víkendu do vedení? Nebo uvidíme jiné zajímavé zapletky?