CROSSDOCK Extraliga

Tipy: Kladno potvrdí své kvality, zaskočí Sudoměřice dalšího favorita?

Tradiční tipy hráčů či osobností spojených s hokejbalem jsou znovu tady! Tentokrát se o tipování extraligových výsledků pokusili reprezentanti Tomáš Fejfar a Adam Roušal, který českou nejvyšší soutěž sleduje ze švýcarského Oberwillu.

Pátek 17.11.

HBC Rakovník vs. HBC ALPIQ Kladno

Tomáš Fejfar (hráč HC Kert Park Praha): Favorit bude asi pro většinu z nás stejný. Kladno si pojede oškrábat hokejky na beton a to je tak jediné, co tam nechá. Body si bezpečně odvezou.

Adam Roušal (hráč SK Oberwill Rebels): Debakl s Hradcem Králové se v tomto případě opakovat nebude. Kladenští potvrdí roli favorita a dokáže po klidném průběhu zvítězit.

Tip redakce: Překvapení se zde konat nebude. I když je Rakovník na svém hřišti nesmírně nebezpečný a v předchozích duelech to již několikrát ukázal, tentokrát se před Kladnem skloní. Hosté nechtějí na závěr podzimu připustit další ztrátu a v Rakovníku vyhrají.

Sobota 18.11.

HBC Rondo Most vs. Autosklo H.A.K. Pardubice

Tomáš Fejfar: Těžko tipovat. U Pardubic záleží, zda budou mít k dispozici Bílého a Filipa. Most by mohl využít domácího prostředí, tudíž čekám vyrovnané utkání.

Adam Roušal: Zde očekávám velmi vyrovnaný duel, který se v řádné hrací době nerozhodne. Uvidíme řadu přesilovek na obou stranách a dle mého názoru, i vítězství Pardubic po samostatných nájezdech.

Tip redakce: Zajímavé utkání, ve kterém se bude hrát o postavení ve středu extraligové tabulky. Pardubice zaváhaly v Sudoměřicích a o svůj osud se budou muset bát i na opačném pólu naší republiky. Duel, dle našeho tipu, skončí remízou, v nájezdech se bude radovat pardubické Autosklo.

SK Sudoměřice vs. HBC Plzeň

Tomáš Fejfar: Plzeň, další tým co si jede zničit hokejky na venkovní půdu. Čeká je dlouhá cesta a nepříjemný soupeř, který doma nenechavá vyhrávat jen tak někoho. Čekám opět vyrovnané utkání, kde si body odvezou hosté.

Adam Roušal: Plzeňským se na venkovních hřištích v letošním ročníku poměrně daří a z toho důvodu si myslím, že si dokážou odvést tři body i ze Sudoměřic.

Tip redakce: Plzeňské hráče čeká nejdelší extraligová cesta, která se na jejich výkonu může podepsat. Sudoměřice doma zaskočily Pardubice a nyní se jim povede skalpovat dalšího favorita. Tři body tak budou brát domácí.

HBC Hradec Králové 1988 vs. Elba DDM Ústí nad Labem - ZÁPAS KOLA!

Tomáš Fejfar: U Hradce záleží, asi jak se vyspí, po výhře nad Kladnem a prohře v derby od nich nevím, co čekat. Ústí poslední dva zápasy vyhrálo a čekám, že svoji vítěznou sérii prodlouží.

Adam Roušal: To bude velký boj. Zápasy jsem neviděl, takže nemám moc přehled, jak obě mužstva hrají, ale v tomto případě bych se přikláněl k vítězství domácího týmu. Elba tentokrát pojede domů s nulou na kontě.

Tip redakce: Další ze série zajímavých utkání uvidí diváci v Hradci. Souboj pátého s šestým týmem tabulky přinese vyrovnaný hokejbal, který fanoušky zahřeje. Hradeckým se již podaří překonat nepříliš přesvědčivé výkony a výsledky z posledních zápasů a pošlou soupeře do Ústí nad Labem s nulou na kontě.

TJ KOVO Praha vs. SK Hokejbal Letohrad

Tomáš Fejfar: Kovo i Letohrad jsou na dření svých hokejek zvyklí. Tudíž si nebude muset nikdo na nic zvykat. Kovu se poslední zápasy nedaří, a proto vyhraje Letohrad.

Adam Roušal: Kovo si ani v tomto utkání svoji bilanci nevylepší. Pokud se do branky dostane Šimi (Jan Šimara, pozn. red.), zavře jí a Letohrad zvítězí s nulou na kontě.

Tip redakce: Souboj mužstev ze spodní poloviny tabulky bude patřit hostům. Na Kovo spadla deka, ze které se do konce podzimu nevyhrabe a na Palmovce znovu bude body rozdávat. Naopak jeleni tři body potřebují jako sůl, z hlavního města si již letos jednou výhru odvezli a v tomto případě se budou také radovat.